Banjaluka

Poziv na 1416 za liječenje braće Kostadinović iz Banjaluke

Humanitarni broj 1416 aktivan je od petka pa do kraja juna, a pozivom se donira jedna KM za liječenje braće Stefana i Darija Kostadinović iz Banjaluke, koji boluju od Dišenove mišićne distrofije.

Majka Slađana rekla je za “Nezavisne” da su dječaci sve gore, posebno stariji Stefan, dok kod mlađeg Darija bolest, na svu sreću, još nije toliko uzela maha, zbog čega se mora držati terapije da bi bolest bila kontrolisana.

Loading...

“Oni bi trebalo da putuju u Italiju u avgustu, Stefan na operaciju, a Dario na liječenje, a za sve to trebaće nam mnogo novca, što mi nismo u mogućnosti da finansiramo”, kaže Slađana.

Ona je rekla da se još nisu obraćali Fondu solidarnosti za dijagnostiku i liječenje oboljenja, stanja i povreda djece u inostranstvu.

“Ukoliko ne sakupimo dovoljno novca, kontaktiraću Fond”, kaže Slađana.

Napominje da je veoma zahvalna za sve dosadašnje akcije usmjerene za pomoć njihovoj višečlanoj porodici, koja živi na rubu egzistencije.

Majka kaže da su dječaci rođeni zdravi, ali im je kasnije ustanovljeno da boluju od težeg oblika mišićne distrofije.

(NN)

Ključne riječi
Loading...

Komentariši

Za napredne opcije komentarisanja, možete se prijaviti
avatar
  Obavještenja  
Obavijesti me o
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!