Sport

Pripreme za odbojkaški meč Srbija – Bugarska u dvorani Borik teku po planu

Prijateljska utakmica ženskih odbojkaških reprezentacija Srbije i Bugarske biće odigrana 7. septembra ove godine, sa početkom u 17.00 časova, u dvorani Borik – najavljeno je na današnjoj prvoj sjednici Izvršnog odbora Organizacionog odbora odigravanja ove prijateljske utakmice.

Na sjednici su doneseni zaključci i imenovana odgovorna lica komisija za sprovođenje organizacije utakmice. Dragan Banjac, načelnik Odjeljenja za obrazovanje, zdravstvo, omladinu i sport, izjavio je da je zadovoljstvo što se u Banjoj Luci održava ovako velika sportska manifestacija, koja će odbojkašicama Srbije biti generalna proba pred Svjetsko prvenstvo u Japanu.

– Očekujemo da ova utakmica pomogne u popularizaciji odbojkaškog sporta i sporta uopšte, te omasovljenju odbojke u našem gradu. Grad Banja Luka će svoje obaveze u vezi sa ovom utakmicom izvršiti u predviđenim rokovima i učiniti sve da ova manifestacija bude organizovana na najbolji mogući način – zaključio je Banjac.

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!