Sport

Rafting Eurokup – Slovenci najuspješniji prvog dana (FOTO)

Prva posada slovenačkog tima Gimpex straža, vodi nakon prvog takmičarskog dana Eurokup takmičenja Memorijal Branka Štulić 2018. sa 476 bodova.

Drugi su banjalučani sa 464 osvojena boda, a na trećem mjestu je trenutno druga posada slovenačkog tima Gimpex Straža sa 381 bodom.

Dajak klub Banjaluka
Slovenci su bili najuspješniji u slalomu, drugo mjesto pripalo je posadi banjalučkog Nektar Dajak kluba, a treće – drugoj posadi tima Gimpex Straža.
U ženskoj konkurenciji, prvo mjesto u slalomu, osvojila je posada Let Raj iz Češke, drugo rumunska posada tima Outdoor Events a treće bugarski tim Adventure.net.
Let Raj iz Češke
U disciplini sprint najbrža je bila posada banjalučkog Nektar Dajak kluba, drugo mjesto osvojila je prva posada Rafting kluba Gimpex Straža iz Slovenije a treće – posada RK Hodonjin iz Češke Republike. Kod dama najbrže su bile Čehinje, drugo mjesto pripalo je bugarskom timu Adventure.net a treće rumunskoj posadi tima Outdoor Events.
Takmičenje se nastavlja sutra trkom u disciplini spust, koja je na programu od 10.00 časova. Rafteri će veslati dionicu od Bijelog potoka do Raafting centra Kanjon u dužini od 9 km. Ceremonija proglašenja pobjednika biće održana u 12.00 časova u RC Kanjon.
Rafting Eurokup Banjaluka 2018 – rezultati nakon prvog dana

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!