BanjalukaSport

Gradska Uprava: Tri javna poziva iz oblasti sporta

Odjeljenje za obrazovanje, zdravstvo, omladinu i sport obavještava sve sportske organizacije sa teritorije grada Banje Luke da od 1. juna do 1. jula mogu da konkurišu na tri javna poziva iz oblasti sporta, i to:

  • JAVNI POZIV za klasifikaciju sportskih organizacija i učešće u Osnovnom programu sufinansiranja programskih aktivnosti sportskih organizacija u okviru Programa razvoja sporta Grada Banja Luka sa prioritetnim oblastima finansiranja za 2019. godinu;
  • JAVNI POZIV za učešće u Posebnom programu sufinansiranja programa/projekata sportskih organizacija u okviru Programa razvoja sporta Grada Banja Luka sa prioritetnim oblastima finansiranja za 2019. godinu;
  • JAVNI POZIV za sufinansiranje organizacije sportskih takmičenja ili manifestacija od posebnog značaja i značaja za Grad Banju Luku u okviru Programa razvoja sporta Grada Banja Luka sa prioritetnim oblastima finansiranja za 2019. godinu.
    Uz javne pozive, objavljeni su i propisani obrasci koje se mogu preuzeti, popuniti i dostaviti putem protokola u kancelariji broj 14 Gradske uprave (radnim danom od 8-15 časova) ili poštom na adresu: Grad Banja Luka, Gradska uprava, Odjeljenje za obrazovanje, zdravstvo, omladinu i sport, Trg srpskih vladara 1, 78000 Banja Luka, sa naznakom na poziv na koji se odnosi prijava.

Iz resornog odjeljenja pozivaju sve sportske organizacije, koje u skladu sa Pravilnikom o kriterijumima, uslovima i načinu sufinansiranja programa sportskih organizacija i manifestacija od interesa za Grad Banju Luku imaju pravo da se prijave na navedene javne pozive, da to i učine jer ukoliko to ne urade neće se moći finansirati u budžetskoj 2019. godini.

(bl-portal-com)

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!