Banjaluka

III Kongres i XVI Simpozijum Udruženja medicinskih sestara – tehničara i babica Republike Srpske

Od 7. do 10. juna u Kulturnom centru Banski dvor, biće održan III Kongres i XVI simpozijum medicinskih sestara, tehničara i babica Republike Srpske sa međunarodnim učešćem.

Na Kongresu, u organizaciji Udruženja medicinskih sestara-tehničara i babica RS, očekuje se veliki broj stručnjaka iz oblasti sestrinske njege koji će ovom prilikom razmijeniti strukovna i naučna iskustva. Cijeneći značaj medicinske edukacije, Grad Banja Luka je podržao održavanje ovog stručnog skupa.

UMSTIB Republike Srpske po treći put organizuje veliko okupljanje impresivnog broja priznatih stručnjaka iz svijeta sestrinske njege. Na ovom Kongresu stvara se jedinstvena prilika za izmjenu strukovnog i naučnog iskustva ,takođe je ovo prilika da se Banja Luka predstavi u svojim ljepotama i vrijednostima.

Kongres je namijenjen svima koji se direktno ili indirektno bave sestrinskom njegom: od samih učesnika, postojećih i budućih strukovnih udruženja, naučnih i stručnih institucija.

Rad Kongresa i Simpozijuma odvijaće se kroz plenarna predavanja, usmena izlaganja, poster prezentacije i usklađene diskusije, čime je pružena prilika svim zainteresovanim učesnicima za razmjenu informacija vezanih za stručni rad, naučna istraživanja, nove ideje i tehnologije, te njihovu primjenu u svakodnevnoj praksi, a sve sa ciljem, kako kažu iz Udruženja, poboljšanja brige za ljudsko zdravlje, jer medicina i zdravstvena njega kao nauke napreduju iz dana u dan.

U prilogu vam donosimo detaljan program.

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!