Magazin

Uz osmjehe i veselje maturanti SC Gemit Apeirona proslavljaju kraj školovanja (FOTO)

Maturanti srednje škole “Gemit Apeiron” prodefilovali su večeras centrom Banjaluke u svečanim toaletama, ali još važnije odličnog raspoloženja jer im predstoji zabava za pamćenje.

Ni ovaj put nije izostalo fotografisanje sa drugovima iz klupe i porodicom koja je došla da ih isprati na ovo slavlje. Muzika trubača i baloni upotpunili su atmosferu u parku “Petar Kočić”.

Loading...

– Očekujem da ćemo se odlično provesti jer mi je ovo posljednji dan sa drugovima iz razreda – rekla je Milica Delić.

Mada su mnogi još nesigurni gdje će nastaviti dalje obrazovanje, Jovana Dunović nema tih dilema. Izabrala je, kaže, da upiše Višu medicinsku školu i nada se da će sa drugovima iz škole i u budućnosti ostati u kontaktu.

– Došao sam da podržim maturanta Danka Radića, fudbalera FK Inđija, a ubrzo nadam se i Barselone – optimistično kaže ujak Nebojša Mitrović, koji ima dva razloga za ponos, jer sutra na matursko slavlje ispraća i kćerku.

(srpskainfo)

Maturantkinja Stela Šukalo, medicinski tehničar, kazala je da su joj četiri godine brzo prošle, kao i to da ima u planu nastaioti studirati medicinu na Medicinskom fakultetu u Banjaluci.

„Iako mi se srednja škola zvanično završava vecčras mogu samo recći da sam u njoj provela prelijepe četiri godine, upoznala sam mnogo dobrih ljudi, i stekla znanje koje će mi biti potrebno prilikom daljeg školovanja“, istakla je Šukalo.

(NN)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!