Banjaluka

Servisne informacije: 10 beba rodjeno, u mnogim naseljima isključenje električne energije

Električna energija

Elektrokrajina – snabdijevanje grada električnom energijom danas je uredno. Za danas su planirana sljedeća isključenja:

  • od 08:30 do 10:30 časova – dijelovi ulica: Braće i sestara Kapor, Isaije Mitrovića, Jovane Milošević, Ljupka Račića, Skendera Kulenovića i Slavka Rodića, te dijelovi naselja: Jošikova voda, Gornja Piskavica, Čerge i Gligorići;
  • od 09:00 do 14:00 časova – dio Kozarske ulice i dio naselja Karanovac-Jagare;
  • od 11:00 do 13:30 časova – dijelovi naselja: Lauš, Šimići i Kremenovići;
  • od 10:00 do 11:30 časova – dio naselja Mišin han;
  • od 13:00 do 14:30 časova – dio naselja Piskavica;
  • od 08:00 do 15:00 časova – dijelovi naselja: Lokvari, Antonići, Stratinska, Đurđevići, Tramošnja i Kozica.

Voda

Vodovod – snabdijevanje grada vodom jutros je uredno, a kvalitet isporučene vode zadovoljava odredbe pravilnika o higijenskoj ispravnosti vode za piće.

Loading...

Dežurne službe

Policijska uprava Banja Luka

evidentirana su četiri krivična djela. Javni red i mir nije narušavan. Dogodilo se 12 saobraćajnih nezgoda, u kojima je troje lica lakše povrijeđeno.

Služba hitne pomoći

pregledano je 95 pacijenata i obavljena 21 kućna posjeta.

Ginekološko – akušerska klinika

rođeno je 10 beba: osam djevojčica i dva dječaka.

Vatrogasna jedinica

dvije intervencije.

Izmjene u saobraćaju:

OBUSTAVA SAOBRAĆAJA OD 4. JUNA 2018. GODINE:

Od 4. do 12. juna 2018. godine, biće obustavljen saobraćaj u Ulici Ada, na dijelu od prvog skretanja desno (nakon mosta) do skretanja lijevo (nakon pruge), gledano od mosta na rijeci Vrbas, zbog izgradnje trotoara od mosta na rijeci Vrbas do Gradskog olimpijskog bazena. Nakon toga, od 13. juna do 15.jula, radovi će se izvoditi na način da će biti naizmjenično propuštanje vozila u zoni izvođenja radova.

OBUSTAVE SAOBRAĆAJA OD 10. APRILA 2018. GODINE:

Zbog izgradnje podzemne infrastrukture u okviru izgradnje puta za Priječane, od 10. aprila do 23. juna ove godine, na putu za Priječane, svakim radnim danom i subotom, u vremenu od 8.00 do 16.00 časova, biće obustavljen saobraćaj za sva vozila, osim za autobuse. Za vrijeme izvođenja radova biće postavljena privremena saobraćajna signalizacija. Autobusi na redovnoj liniji za Priječane, kao i na republičkim linijama za Veliko i Malo Blaško i Šušnjare, saobraćaće bez promjena, odnosno na njih se ne odnosi obustava saobraćaja.

U Ulici Stevana Bulajića, na dijelu od Ulice Jug Bogdana do Krfske ulice, obustavljen je saobraćaj za sva vozila. Razlog obustave saobraćaja je izvođenje radova podzemne infrastrukture u okviru izgradnje spoja stočnog tranzita. Za vrijeme izvođenja radova biće postavljena privremena saobraćajna signalizacija, saobraćaj će biti preusmjeren na alternativne saobraćajnice te se mole vozači za poštovanje iste, kao i za strpljenje i razumjevanje zbog otežanog odvijanja saobraćaja.

Ključne riječi
Loading...

Komentariši

Za napredne opcije komentarisanja, možete se prijaviti
avatar
  Obavještenja  
Obavijesti me o
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!