Banjaluka

Davor Dragičević: Počeli su manipulisati, prijetiti, odbacuju zaključke, ali mi ćemo odgovoriti

Davor Dragičević podnio je danas novih četrdeset prijava Tužilaštvu u Banjaluci za krivično djelo ubistvo Davida Dragičevića, kao i novi zahtjev za dostavu foto-dokumentacije sa prve obdukcije koju je obavio Željko Karan, a koja je sastavni dio obdukcionog zapisnika.

Riječ je o 49 fotografija, toliko je Željko Karan rekao da ih ima, ali još mi ih nisu dali. Imam neke koje sam dobio privatnim putem, ali nemam sve i hoću da zvanično dobijem fotografije sa prve obdukcije. Ne daju mi ni fotografiju u koloru sa mjesta pronalaska moga sina Davida Dragičevića, gdje se sve jasno vidi“, rekao je danas ispred Tužilaštva Dragičević.

Loading...

Za korake koje će poduzeti naredne sedmice znaće tek nakon boravka u Beču, u subotu 09.06. gdje će u 17 časova biti održan veliki skup: PRAVDA ZA DAVIDA, DŽENANA I SVU NAŠU DJECU.

Kako su naveli orgnizatori ovog skupa na FB stranici „prethodnim masovnim okupljanjem, koje je održano 19.05. privukli smo ogromnu pažnju kako austrijske tako i široke evropske javnosti. Medijske kuće iz raznih dijelova Evrope su stupile sa nama u kontakt i već potvrdile svoje prisustvo 09.06.

Za dalje korake „Pravde za Davida“ bitna je i sjednica Narodne skupštine RS koja bi se trebala održati 18 juna u vezi sa izvještajem Anketnog odbora.

Sada su i sa izvještajem Anketnog odbora počeli manipulisati, odbacuju zaključke. Riječ je o čistoj manipulaciji kao i do sada , samo idu još agresivnije, žešće, naravno odgovorićemo na isti način. Već sam rekao da ja nemam problem sa tim što me prate, ali ne mogu pratiti djecu koja su oko mene. Krenuli su u još žešći medijski rat i sa prijetnjama“, rekao je Dragičević a na naš upit o kakvim prijetnjama je riječ rekao je da nisu upućene njemu lično: „Na telefon i lično ne smiju, idu okolo sa jasnim porukama i sa svim njihovim saopštenjima. Vidjeli ste saopštenje Ćeranića, Lepira i Lukača u kojima se oni stavljaju iznad institucija države i iznad svojih ovlaštenja. Samim tim oni ne priznaju ni te institucije, na čijem su čelu, ni svoj položaj“, rekao je Dragičević.

(6yka.com)

Ključne riječi
Loading...

Komentariši

Za napredne opcije komentarisanja, možete se prijaviti
avatar
  Obavještenja  
Obavijesti me o
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!