Banjaluka

Lukač, Ćulum, Ilić: Svaki obraz po 4.000 KM (FOTO)

Davoru Dragičeviću je danas uručena tužba od strane ministra unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragana Lukača, direktora Policije Republike Srpske Darka Ćulima i načelnika Uprave za organizovani i teški kriminal Darka Ilića.

Davor Dragičević je dopis uz dostavu tužbe na obavezan odgovor postavio na Facebook grupi „Pravda za Davida“, uz poruku

Loading...

“DIJETE MI UBIJENO, I TRAŽE PARE ZA KLEVETU????”

Lukač, Ilić i Ćulum ga tuže i traže odštetu u iznosu od ukupno 24.000 konvertibilnih maraka za klevetu.

U dopisu se, između ostalog, navodi da, ukoliko Davor, odnosno tuženi, ne dostavi odgovor u roku od 30 dana, sud će donijeti presudu u usvojiti tužbeni zahtjev odnosno presudu zbog propuštanja.

Advokati

Advokati koji zastupaju ministra, direktora i načelnika su Darko Kremenović i Bojan Mikanović iz Banjaluke.

Darko Kremenović, advokat

Podsjećamo, Darko Kremenović (r. 1980. godine) je u junu 2010. godine (kada je imao 30 godina) izabran ispred Ekonomsko-socijalnog savjeta Vlade Republike Srpske, za jednog od 12 arbitara iz oblasti radnog prava, na period od 4 godine da bi tek naredne godine bio upisan u imenik advokata Advokatske komore Republike Srpske.
Prošle godine je, među 6 kandidata, izabran za predsjednika Advokatske komore Republike Srpske, Zbor Banja Luka
Advokatska kancelarija Darka Kremenovića ima ugovor o pravnom zastupanju Vodovoda a.d. iz Kozarske Dubice na iznos od, zanimljivo, 24.000 konvertibilnih maraka.

Drugi advokat, Bojan Mikanović (r. 1983. godine), čiji poslodavac je Darko Kremenović, je radio u Ministarstvu prosvjete i kulture Republike Srpske i Agenciji za javne nabavke Bosne i Hercegovine.

Ključne riječi
Loading...

Komentariši

Za napredne opcije komentarisanja, možete se prijaviti
avatar
  Obavještenja  
Obavijesti me o
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!