BanjalukaMagazin

Sezonske karte za bazen najboljim učenicima osnovnih škola

Najbolji učenici banjalučkih osnovnih škola, dobili su danas sezonske ulaznice za bazene vodenog parka Akvana.

Najboljim učenicima, ulaznice je uručio gradonačelnik Igor Radojičić, koji je naglasio da je ovo znak pažnje prema njima, ali i prilika da skrenemo pažnju javnosti na najbolje učenike naših osnovnih škola.

Loading...

Ovo je lijepa tradicija koju održavamo već godinama. Ovo su najbolji učenici u svojoj generaciji koji bi trebalo da budu uzor i ostalima.

Podsjećam da Grad Banja Luka srednjoškolcima i studentima nudi i stipendije, pa oni koji završavaju osnovnu školu mogu da se prijave na gradske konkurse za stipendije. Sredstva su odobrena u iznosu od 1,6 miliona KM, a konkursi će uskoro biti raspisani – rekao je gradonačelnik Radojičić u svom obraćanju učenicima osnovnih škola.

Akciju dodjele sezonskih karata organizovali su Grad Banja Luka i JP Akvana, uz pomoć prijatelja akcije – kompanija Mlijekoprodukt i Elta kabel.

Podsjećamo, sezona kupanja na Akvani počela je 1. juna. Bazeni su otvoreni radnim danom od 10.00 do 19.00 časova, a vikendom od 9.00 do 19.00.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!