Kultura

Peti festival “Banjalučki dani muzike”

Na platou ispred tvrđave Kastel u Banjaluci, 29. juna počinje peti po redu festival „Banjalučki dani muzike“, festival sa najvećom posjetom u Bosni i Hercegovini i trajaće do 02. jula 2018. godine.

Kao i svih godina do sada, organizator festivala Queen estrada, obezbijedila je izuzetno kvalitetan muzički program, koji garantuje vrhunsku zabavu po kojoj je festival prepoznatljiv.

Ove godine publika će imati priliku da uživa u koncertima slijedećih bendova:

1. Riblja čorba
2. Partybreakers
3. Yu grupa
4. Divlje jagode
5. Ničim izazvan
6. Marčelo i Napeti kvintet
7. Elemental
8. Nemoguće vruće
9. Bijelo dugme Real Tribute
10. Regina
11. Tibor & Baš Čelik
12.Racija.

Direktor festivala Zoran Đurić je ovim povodom izjavio:

“Uradili smo sve da i ove godine publika maksimalno uživa, kako u vrhunskom muzičkom programu, tako i u kvalitetu zvuka i svim drugim sadržajima koji prate festivale ovog tipa. Cilj nam je da ostanemo najposjećeniji festival u Bosni i Hercegovini, pogotovo što ove godine slavimo i jubilej – 5 godina festivala. Festival će posjetiocima ponuditi mnogo novih sadržaja, koji će boravak na festivalu učiniti sadržajnijim i ugodnijim.

Za posjetioce koji dolaze izvan Banjaluke, organizovali smo dnevne sadržaje kao što su: organizovani obilasci grada, rafting vožnja Vrbasom, jedinstvena vožnja dajak-čamcem koji se vozi samo u Banjaluci i koji je svojevrstan simbol Banjaluke. Pozivamo sve koji planiraju dolazak na festival, a treba im smještaj u Banjaluci, da nam se obrate na telefon 0038766905399 ili na fb stranice Queen estrada i Banjalučki dani muzike. U mogućnosti smo da im obezbjedimo povoljnije cijene smještaja, pogotovo za grupne dolaske“, javlja portal Buka.

Ulaz na festival je besplatan do 20 h i 30 min, nakon toga cijena ulaznice iznosi 4 KM.

U sklopu festivala, 02. jula održaće se Banjalučka gitarijada na kojoj će svoje prve kompozicije predstaviti mladi demo bendovi.

Ulaz na gitarijadu je besplatan.

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!