Hronika

Stefanović uliva nadu: Očekujemo dobru vijest o Moniki, nadam se da ćemo je uskoro saopštiti građanima

– Očekujem da ovi napori daju rezultat. Svi očekujemo dobru vijest. Nadamo se da ćemo moći da je saopštimo građanima uskoro. MUP neće stati, neće spavati nijedan čovjek dok se Monika ne pronađe – poručio je Stefanović.

On je zahvalio i lovačkim udruženjima i drugim ljudima koji su se uključili u potragu.

Loading...

Podsjetimo, Monika je nestala 20. decembra na putu do škole, a sumnja se da ju je oteo Ninoslav Jovanović (46), poznatiji kao Malčanski berberin.

Za njim trenutno traga veliki broj policajaca i Žandarmerije u selima u okolini Knjaževca gde je Jovanović posljednji put viđen sa djevojčicom Monikom Karimanović.

Ninoslav Jovanović je prvi put za silovanje djevojke i djevojčice 1996. godine osuđen na deset godina robije i pušten uslovno poslije 9 godina, da bi odmah počinio novo krivično djelo. Oteo je i silovao djevojčicu od 12 godina, zatim je oteo još jednu djevojčicu, koja je uspjela da pobjegne. Tada je osuđen na 15 godina, ali mu je sud smanjio kaznu na 12 godina.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!