Magazin

Dnevni horoskop za 16. juni 2018: Bik uspješan na poslu, Djevica sklona sitnim prevarama, Strijelca spašava na poslu jedan Lav…

Saznajte šta su vam zvijezde pripremile za današnji dan: Ovnu na pomolu dobar provod, Blizance stiže karma, Rak gori od želje za jednom osobom, Lav sreće zanimljivog Jarca, pred Vagom svađe, Škorpiji u mislima jedna draga osoba, Jarac od sudbine ne može pobjeći, Vodolija bi mogla biti izanipulisana, Ribama dan za uživanje.

OVAN
POSAO: Ranije ste sebi popločali put pa sada imate mnoštovo mogućnosti za poslovni uspjeh. Nastavite s tim tempom da bi ste bili još uspješniji. Jedna ženska osoba u znaku Bika će vam biti od velike koristi i dodatno će vas usmjeravati tokom cijelog procesa.
LJUBAV: Očekuje vas izuzetan period i imate šansu da se večeras dobro provedete. Možete da birate između nekoga od ranije i nekoga ko će se tek pojaviti. Koji god izbor da napravite dobar provod je na pomolu.
ZDRAVLJE: Provjerite krvnu sliku.

BIK
POSAO: Imate ustaljenu formula ponašanja pa se nešto novo ne može dogodipti preko noći. Još ćete se malo krčkati u poslovnoj školi dok ne uvidite na kojim poljima ste najbolji, a tada ćete biti kao “svoj na svome”. Nakon toga nema povratka, poslovna karijera kreće munjevitom brzinom. Ne vraćate se bez pobjede.
LJUBAV: Više ćete se baviti emocijama i analiziranjem. Poželjet ćete da izađete pa se savjetuje da na vrijeme obavijestite društvo o svojoj odluci, kako bi ste se zajedno dobro poreveli.
ZDRAVLJE: Zadovoljavajuće.

BLIZANCI
POSAO: Od danas promjena cijele situacije vodi nabolje, pa budite slobodniji u odlučivanju kako bi ste vrijeme iskoristili za nove pobjede. Neko će ubrzo uvidjeti vaše sposobnosti pa vas angažovati na jednom zadatku koji rijetko ko može uraditi. Danas i narednih dana vi ste zvijezda cijele aktivnosti.
LJUBAV: Karma danas nagovještava da treba da vratite neki dug kako biste ispravili načinjenu nepravdu. Nemojte se libiti da pokažete svoje emocije koje vam poklanja srce bez obzira šta mislili o cijeloj situaciji.
ZDRAVLJE: Relativno dobro.

RAK
POSAO: Gajite iluzije da će se posao sam od sebe riješiti, ali to se neće desiti jer ste na putu do tog cilja izgubili motivaciju. Bilo bi dobro i izuzetno korisno da se udružite bar sa nekim kako bi mogli sa više entuzijazma da priđete zadatku koji vas očekuje na poslu.
LJUBAV: Potajno gorite od želje da sretnete jednu osobu. Neprijatna situacija nastaje u onom momentu kada se osoba na koju mislite malo distancira i to u trenutku kada je pozovete.
ZDRAVLJE: Mali stomačni problemi

LAV
POSAO: Čvrsto ste odlučili da završite posao i da u tome doslovno uspijete jer aspekti koje imate su izvanredni, pa se savjetuje da ih iskoristite kroz biznis i poslovnu saradnju. Ovdje može biti u opticaju čak i inostransto, pa slobodno proširite svoje kanale i u tom pravcu.
LJUBAV: Očekuje vas novi susret sa zanimljivom osobom koja može biti rođena u znaku Jarca ili da ima dosta planeta oko sebe, pa zato pustite stvari da se same pokrenu.
ZDRAVLJE: Izbjegavajte slatkiše I uzimajte više tečnosti

DJEVICA
POSAO: Jedan problem od ranije će vas iscrpiti maksimalno. Međutim vrijeme je da riješite zaostale probleme iz prošlosti, ako već niste bili spremni da ih riješite ranije. Skloni ste sitnim prevarama i zabušavanjima kako biste pečicama došli do cilja. U svakom slučaju uspjet ćete u svojim namjerama, a trud će se svakako isplatiti.
LJUBAV: Mislite na osobu iz prošlosti koja vam budi pitanja u vezi sa sadašnjim partnerom. Međutim, nema puno promjena kada su emocije u pitanju
ZDRAVLJE: Pazite na kosti i cirkulaciju.

VAGA
POSAO: S obzirom da imate u svojim rukama poslovni projekat koji donosi novac, ne prepuštajte ga drugima, Ovako imate mogućnost da drugima konačno pokažete svoje mišljenje i spsobnosti koje su veće od drugih. Osim toga, ne morate sve tajne odmah otkriti. Budite taktični i sačekajte malo sa objavama.
LJUBAV: Eventualne svađe i sukobe sa osobama suprotnog pola ne smijete tolerisati jer na vas takve stvari veoma utiču. Izbacit će vas iz kolosijeka i nećete biti svoji.
ZDRAVLJE: Više se odmarajate

ŠKORPIJA
POSAO: Pošto vi imate entuzijazma od kolega preuzmite inicijativu i vodstvo u novom poslovnom zadatku. U ovom trenutku ne postoji niko ko je bolji od vas da posao privede kraju u što kraćem roku. Budite brzi i efikasni i ne odustajte od dogovorenih planova i ideja.
LJUBAV: Razmišljate o jednoj osobi koja je blizu vas, ali imate utisak da je on ili ona previše zaokupljen svojim problemima. Sačekajte malo da se kockice fino slože i da napravite prvi korak.
ZDRAVLJE: Problemi sa kardivaskularnim sistemom.

STRIJELAC
POSAO: Sami ste sebe doveli u ovu poslovnu situaciju svojim prethodnim odlukama, a sada ste umorni i bez motivacije. Čak ni dobre poslovne mogućnosti nisu doovoljne da vas pakrenu iz apatije u kojoj se nalazite. Pokušajte da sarađujete sa jednim Lavom, jer bi vam takva osoba u ovim trenucima bila najbolja podrška.
LJUBAV: Sve se svelo na prazne priče i manjak aktivnosti. Kao da ste se malo začaurili, a posebno se to odnosi za muške predstavnike ovog znaka. Uradite nešto konkretno na ljubavnom planu.
ZDRAVLJE: Moguća prehlada.

JARAC
POSAO: Saradnici zahtijevaju isuviše od vas, a vi niste sigurni da li sve možete da postignete. Umjesto da samo pričate o tome poduzmite konkretne korake. Koliko pružite truda toliko će biti urađeno posla. Na vama je da odlučite da li ćete se zaustaviti samo na razvijanju poslovne strategije ili ćete je i sprovesti u djelo.
LJUBAV: Jedan Bik mnogo pati za vama i zbog toga prolazi kroz teško iskustvo. Obratite pažnju na nekoga ko je ranije bio u priči, jer od sudbine nećete moći da pobjegnete.
ZDRAVLJE: Relativno dobro.

VODOLIJA
POSAO: Vaše želje su danas ogromne naspram mogućnosti, pa vas to danas dovodi u mali disbalans prije nego u konstruktivno rješenje. Spustite loptu, pokušajte zdravorazumiski da vladate situacijom, a kada malo bolje pogledate ona i nije tako loša. Problem su vaši negativni stavovi.
LJUBAV: Jedna Škorpija može iskoristiti to što se lako zanosite i skloni ste iluzijama. Povedite računa da ne budete izmanipulisani i dobro promislite prije svakog koraka.
ZDRAVLJE: Pazite na psihu. Odmarajte se više.

RIBE
POSAO: Dan počinjete izuzetno jakim tempom, ali s obzirom da znate šta radite nastavite tako i nazire se pobjeda. Ovo je vaš dan, a saradnici i šefovi će biti iznenađeni vašim poslovnim sposobnostima i voljom.
LJUBAV: Ne ustručavajte se da danas priđete jednoj Djevici. Danas je dan za akciju, pa nemojte oklijevati. Nemate šta da izgubite. Očekuje vas prijatan popodnevni susret.
ZDRAVLJE: Odlično.

 

(aura.ba)

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!