Hronika

“UDAR SE ČUO TRI KILOMETRA DALJE” Svjedoci pričaju o SCENAMA UŽASA zatečenim na mjestu teške nesreće

Na mjestu teške nesreće, u mjestu Radinjača, na putu Banjaluka-Prijedor, u kojoj je juče poginula žena (63) iz Banjaluke u sudaru automobila i autobusa i danas smo zatekli stravične prizore.

Pored puta i dalje se nalazi uništeni autobus, a na više mjesta vidljivi su tragovi krvi.

Loading...

Mještanin Ratko Šukalo čija se kuća nalazi na svega desetak metara od mjesta nesreće ispričao je da se udar čuo i na tri kilometra udaljenosti.

– Scena je bila užasna, autobus je bio pored puta u kanalu, sa druge strane je bila škoda sva slupana. Unutra je bio vozač, koji je bio sav krvav i jedva je disao – kaze Šukalo.

On je dodao da se na ovom dijelu puta često dešavaju nesreće i da je zadnjih godina više osoba poginulo.

Iz UKC RS su rekli da im je poslije nesereće dovezeno sedam pacijenata. U Prijemnu hiruršku ambulantu dovezeni su pacijenti M.S. (66), Z.S. (67), B.M. (53), N.D. (55), S.J. (38), N.P. (25) i D.D. (24).

– Pacijent S.J. hospitalizovan je u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje. Zadobio je teške povrede, sa vodećom povredom glave i grudnog koša. Pacijent je priključen na aparate za mehaničku ventilaciju, a sve prognoze u vezi sa njegovim zdravstvenim stanjem su krajnje neizvjesne i preuranjene – rekli su u UKC RS.

Pacijent B.M. hospitalizovan je u Klinici za ortopediju i traumatologiju.

– B.M. je primljen sa prelomom lijevog kuka i isčašenjem desnog kuka. Njegovo zdravstveno stanje je za sada stabilno, a u toku je njegovo hiruruško zbrinjavanje – kazali su iz UKC RS.

Pacijentkinja N.D. hospitalizovana je u Službi za neurohirurgiju. Zadobila je frakturu orbite i nosne kosti. Njeno trenutno zdravstveno stanje je za sada stabilno te ostaje na daljem liječenju i praćenju.

– Pacijenti M.S, Z.S, N.P. i D.D. su zadobili lakše povrede, po prijemu su dijagnostički obrađeni i zbrinuti te upućeni na kućno liječenje – rekli su u UKC RS.

Izvor
srpskainfo
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!