Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Banjaluka

Davor Dragičević: Dragi sine, tačno je tri mjeseca kako se nisi vratio u svoj krevet

Danas je 18.juni, od zločinaca nista. 85ti dan smo na Davidovom trgu tražimo istinu i pravdu koju ne dobijamo, rekao je danas okupljenim Banjalučanima Davor Dragičević.

“Dragi sine, tačno je tri mjeseca kako se nisi vratio u svoj krevet..oteli su te..i krenulo je tvoje silovanje, masakriranje, mučenje…Lepiru i Vrećo, gdje je odjevni predmet moga sina? Ko je zvao Davida Dragicevica prije tri mjeseca u 02:40..znate….. ko je ugasio telefon od mog sina u 02:40 prije tri mjeseca..to je moj telefon, to je Davidov telefon…” kazao je Dragičević.

On je rekao kako je sve ovo dugo planirano

“Nestalo vam dijete u centru Banjaluke..planirali ste dugo šta ćete uraditi. planiram već dugo šta ću ja uraditi…Teško mi je da pričam o Davidu, da shvatim da ga nema jos teže..ubili ste ga sa naredbom..položili ste ga mrtvog izmasakriranog..položili u kanalizaciju..nikada vam neću svoga sina oprostiti..grupa Pravda za Davida vam nikad neće oprostiti Davida”

 

“Sutra 19.6, narodni poslanici, dignite ruku i potvrdite šta je istina i pravda u suprotnom ne budete li se jasno odredili po pitanju ubistva Davida Dragičevića, za mene ste saučesnici u teškom ubistvu Davida Dragičevića…saučesnici ste i u maltretiranju mene i ovih ljudi oko mene..meni to radite od 18.ostalima od 26. 3. sa vašom konferencijom za štampu..” rekao je on.

“Sve vas pozivam 7.7 na miran i dostojanstven skup..da pokažemo ko smo i da piakzemo da mi volimo i ovaj gead i ovu drzavu i da volimo našu djecu…” poručio je Davor Dragičević

(6yka.com)

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button