Sport

Klipersi žele da se riješe Teodosića, moguć povratak u Evropu

Miloš Teodosić, najbolji srpski plejmejker, sljedeće sezone vjerovatno neće nastupati za svoj trenutni tim Los Anđeles Kliperse.

Teodosić ima opciju u ugovoru vrijednom 6,3 miliona dolara koju može da aktivira do 24 juna, ali i ako to uradi Klipersi imaju mogućnost da ga otpuste uz manju odštetu.

Loading...

Ako franšiza iz Los Anđelesa ne bude željela da zadrži Tea, na tako nešto može da se odluči do 15. jula i da ispalte mu ‘samo’ 2,1 milion dolara, što se od njih i očekuje, prenosi portal Sportando.

Teo je prošle sezone propustio čak 37 utakmica zbog povrede stopala, a upravo taj strah od učestalog povređivanja je razlog zašto Klipersi vjerovatno neće nastaviti saradnju sa njim.

Sportando takođe navodi da se u NBA ligi ‘šuška’ da je od Miloša očekivan povratak u Evropu, ako se ukaže prava prilika, ali da nije isključen i prelazak u neku drugu od ekipa iz SAD.

Teodosić je u svojoj debitantskoj NBA sezoni bilježio 9,5 poena, 4,6 asistencija i 2,8 skokova, a procenat šuta iz igre bio mu je 42 odsto.

(b92)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Izdvojeno

Close
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!