KulturaMagazin

Kraj jedne ere: Emilia Clarke se oprostila od Igre prijestolja

Britanska glumica Emilia Clarke se dirljivom porukom oprostila od popularne serije Igra prijestolja koja je tokom poslednjih godina stekla pravu armiju fanova.

Emilia Clarke, koja je imala ulogu Daenerys Targaryen (Khaleesi ili Majka zmajeva), snimala je posljednju epizodu u osmoj sezoni Igre prijestolja, a potom podijelila emotivnu poruku i oprostila se sa serijom, kao i ekipom ljudi sa kojima je sarađivala.

Loading...

“Putujem brodom do ostrva kako bih se pozdravila sa zemljom koja je bila moj dom skoro deceniju… To je bilo putovanje. Igra prijestolja, hvala vam na životu za koji nikad nisam mislila da ću da da živim”, napisala je Majka zmajeva na Instagramu nakon svog posljednjeg dana na snimanju.

Posljednja sezona Igre prijestolja će biti premijerno prikazana krajem 2019, a zvaničan datum još uvijek nije potvrđen od strane HBO-a.

Clarke je nedavno kazala za Vanity Fair da ju je posljednja scena potpuno psihički unitšila.

“To me je uništilo. Saznanje da će to potpuno promjeniti mišljenje o Daenerys je…“. Glumica se tu zaustavila kako ne bi otkrila previše.

(b92)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Izdvojeno

Close
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!