Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Banjaluka

REVOLT BL: Danas ćemo vidjeti ko je čovjek, a ko stranačka gnjida!

Na fasadi Katoličke gimnazije u centru Banjaluke jutros je osvanuo grafit kojim aktivisti pokreta Revolt Banjaluka pozivaju poslanike Narodne skupštine Republike Srpske da podrže izvještaj Anketnog odbora koji je istraživao okolnosti smrti studenta Davida Dragičevića.

– Povodom zasjedanja NSRS na kojem je jedna od tačaka dnevnog reda rasprava i izjašnjavanje o izvještaju Anketnog odbora, formiranog da bi se utvrdile činjenice o tragičnoj smrti našeg sugrađanina Davida Dragičevića, jutros smo ispisali grafit na kojem piše: DANAS ĆEMO VIDJETI KO JE ČOVJEK I NARODNI POSLANIK, A KO STRANAČKA GNJIDA! PRAVDA ZA DAVIDA!!!

Ovim putem želimo da apelujemo na narodne poslanike, posebno na klimoglavce iz vladajuće većine, da na ovoj tački dnevnog reda budu ljudi i da razmišljaju kao roditelji, a ne kao stranački poslušnici, navodi se u saopštenju Revolta.

Poslanici NSRS danas bi trebalo da razmatraju izvještaj Anketnog odbora formiranog odlukom Narodne skupštine Republike Srpske s ciljem sagledavanja svih relevantnih činjenica u vezi sa slučajem stradanja banjalučkog studenta Davida Dragičevića.

(istinito.com)

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button