Hronika

UZNEMIRUJUĆE Kreten brutalno prebio tinejdžerku u Zadru, ona objavila potresne fotografije

U srijedu naveče u Zadru je došlo do brutalnog napada 31-godišnjeg muškarca na 18-godišnju djevojku.

Po izjavi portparola glasnogovornika zadarske policije, Elisa Žodana, policija je dojavu o napadu zaprimila u srijedu u 22:20 naveče.

Loading...

“Policija je dobila dojavu da u kafiću u ulici Benka Benkovića muškarac tuče ženu. Dok su policijski službenici stigli na lice mjesto, djevojku je već odvezla Hitna pomoć, a napadač je pobjegao. Napadnuta 18-godišnja djevojka je noć provela u bolnici i konstatovane su još teške ozljede lica”, rekao nam je Žodan.

Djevojka ima teške povrede lica

Brutalno pretučena 18-godišnjakinja, na društvenoj mreži je objavila je šokantne fotografije nakon napada.

Na fotografijama se vide oko podliveno krvlju i razbijena arkada. Takođe, djevojka je puna masnica i ogrebotina.

Prema pričama svjedoka, 31-godišnjak je djevojci udarao glavom o umivaonik u toaletu kafića zbog čega je zadobila teške tjelesne povrede. Hitno je prevezena u zadarsku Opštu bolnicu gdje je zadržana na liječenju, a na društvenoj mreži objavila je potresne fotografije iz hitnog prijema.

Čeka ga mjesec dana pritvora

“Kad smo u četvrtak ujutro došli do nje, ljekari su nam potvrdili da ima teške povrede lica. Od nje smo zaprimili kaznenu prijavu kad su nam ljekari omogućili da razgovaramo s njom. Zbog napada je uhapšen 31-godišnjak iz Zadra, koji je kriminalistički obrađen zbog sumnje u dva kaznena djela – nanošenja teške tjelesne povrede i prijetnje. Nakon obrade je priveden prvo na saslušanje kod županijskog državnog pravobranitelja, a onda i kod sudije istrage uz prijavu za ta dva kaznena djela. Sudija mu je odredio jednomjesečni istražni zatvor”, rekao je portparol zadarske policije.

(index.hr)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!