Banjaluka

Polomljene klackalice i ljuljaške: Otvaraju nova igrališta, a stara propadaju (FOTO)

Banjaluka je za godinu dana dobila čak 16 novih dječjih igrališta, međutim neke od starih, dobro poznatih lokacija istovremeno su uništene.

U parku “Mladen Stojanović” čak dvije klackalice na starom dijelu igrališta su polomljene, a ni dvije gume za ljuljanje ne mogu se više koristiti jer je lanac pao.

Loading...

– U parku je uvijek puno djece i roditelja, a ove klackalice nisu ni sklonjene kako se neko ne bi povrijedio. Pored imamo moderne sprave, dok se ovaj dio igrališta bukvalno ruši – prokomentarisala je majka Jelena.

Situacija nije bolja ni na igralištu u Bulevaru Živojina mišića u Boriku, gdje su uništene stare ljuljaške. Stanari okolnih zgrada kažu da manju decu uglavnom vode na novootvoreno igralište u blizini, ali da je šteta zbog starijih mališana koji ipak više vole ljuljaške.

Iz Gradske uprave odgovaraju da i ove radove koče javne nabavke i žalbe ponuđača. Kako kažu, Kancelarija za žalbe usvojila je primjedbu drugoranigranog, te ubrzo očekuju novu odluku o održavanju komunalne opreme.

(srpskainfo)

“Nikad nisam razumjela potrebu svojih sugrađana da lome sadnice drveća i uništavaju dječja igrališta. Evo, ja se stidim zbog njih.” – kaže jedna naša sugrađanka.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!