Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Banjaluka

Davor Dragičević: Pripadnici MUP-a, čega se više bojite? Zašto šutite? (FOTO)

Građani, okupljeni oko grupe Pravda za Davida, su se večeras, po osamdeset osmi dan za redom, okupili na centralnom gradskom trgu u Banjaluci. Trgu, koji je postao simbol istine i pravde.

Dragi moj sine, dušo moja!
Dragi naš Davide, dušo naša!

– Od zločinaca i ubica poruka da ne smiju i neće da kažu ko te silovao, maltretirao, masakrirao i na kraju ubio i položio u kanalizaciju – kazao je Davor.

Pozvao je sve 7. jula s početkom u 19 časova na skup Pravde za Davida, kako kaže pravde za ljude, pravde za sve nas.

– Naše pravo, nas koji smo ovdje, čije srce kuca, da živimo, da hodamo, da budemo na Davidovom trgu. David tu priliku neće više nikad imati ali ostajemo mi sine moj da nastavimo tvoj put, ono u šta si ti vjerovao i za šta si se borio.

Mi smo ljudi, mi nismo oni, oni su sotone, zlikovci i ubice – poručio je on.

Sveštenstvo

– Da vidim sveštenika, popa koji krstio ubice, nalagodavce, koji su masakrirali dijete od 21 godinu i na kraju ga položili u kanalizaciju.

– Jel mogu biti kršteni ti ljudi? – pitao je Davor a stotine glasova sa Trga su odgovarale “Ne, ne, ne”.

– Ne, ne mogu. Šteta. Nema više patrijarha Pavla, šteta – odgovara Davor.

MUP i funkcioneri

– Davida Dragičevića su ubili, na žalost, pripadnici MUP-a Republike Srpske. U tom MUP-u ima preko 90% časnih, poštenih pripadnika. Čega se više bojite? Zašto, pripadnici MUP-a šutite? Zašto ne kažete što svi znaju jasno i glasno? Zašto ste ga ubili? To je dijete. Mene da ste ubili ne bi bio nikakav problem. Zašto ste djetetu to uradili? Tražili smo ga 6 dana a vi ste ga oteli, krili. Predsjedniče, Premijerko, ministri, zašto šutite?

– Ni u skupštini ništa nećete. Za vas je David statistika. Pod nekim rednim brojem. Previše ubistava imate. Sa mnom nema konckanja, manipulacije. U moju glavu nikad nećete ući.

RTRS

– Ugasite RTRS, ne plaćajte pretplatu. Čast ljudima koji rade tamo, nisu oni ništa krivi. Smijenite urednika, smijenite rukovodstvo. Budite narodna televizija kad vas narod već plaća.

Na kraju obraćanja, Davor se zahvalio okupljenim građanima riječima: “Davor Dragičević zdrav, jak, pametan jer mu vi dajete podršku!”.

(foto: Zoran Borojević)

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button