Magazin

Dnevni horoskop za 21. juni 2018: Ovan sumnja u partnerovu vjernost, Škorpija savladala važne poslovne lekcije, Riba se bori za svoja i tuđa prava…

Evo šta su vam zvijezde pripremile za danas: Bik u apsurdnoj igri sa jednim Rakom, Blizanci nešto kriju od partnera, a to nije dobro, Rak tajanstven, Lavu se otvara vodeća pozicija, Djevica sumnjičava, Vaga oprezna, Strijelac kreće u nove pobjede, Vodolija se ne štedi odricanja, pred Jarcem novi izazovi…

OVAN

POSAO: Volite jaku poslovnu poziciju i tome stremite. Volite da se nesebično dajete i u tome ste pravi igrači. Neko bi mogao da pokuša da vas izmanipuliše, ali u tome neće uspjeti.

LJUBAV: Situacija u kojoj se trenutno nalazite nije na zavidnom nivou. Vi to osjećate. Sumnjate u partnerovu vjernost. Ne otežavajte stvari sebi i drugima, jer ne možete da uvidite na kojem nivou su partnerove emocije.

ZDRAVLJE: Povremeno ćete morati da se odmarate.

BIK

POSAO: Još uvijek niste zadovoljni situacijom na poslu. Od vas se zahtijeva povećana disciplina kroz planet Saturn. Ne uspijevate da se organizujete na pravi način i to vas isuviše koči u namjeri da se dovoljno dobro angažujete na trenutnim poslovnim aktivnostima

LJUBAV: Ne odustajete od jednog Raka i ne želite da prestanete sa igrom koja je pomalo apsurdna. Izgledate smiješno u očima drugih ljudi, pa se skoncentrišite na bitne stvari u svom emotivnom životu.

ZDRAVLJE: Predio grla vam je lošije naglašen.

BLIZANCI

POSAO: Nemate namjeru da se u većoj mjeri umarate na onim partijama, gdje u suštini ne dobijate nešto puno novca i taj stav već duže vrijeme gurate kao ispravnu odluku. Neko vas prati u radu i pokušava da vas dobro nagradi za ono što ste do danas uradili.

LJUBAV: Ne pokušavajte da sakrijete neke stvari od partnera jer može lako da se uoči pravo stanje stvari. Ne ulazite u veće rasprave danas.

ZDRAVLJE: Bez problema.

RAK

POSAO: Potrebne su vam dodatne vještine kroz koje ćete naučiti mnogo toga da rješavate konkretno na zadacima, na kojima budete angažovani. Možda odlučite  da se dodatno edukujete u nekom centru za strane jezike.

LJUBAV: Isuviše ste ponosni da priznate krivicu u odnosima koje trenutno imate. Pokušavate da vladate sa dozom skepticizma u onome u čemu prednjačite u odnosu na ostale. Volite da budete tajanstvemi.

ZDRAVLJE: Osjetljiv vam je solarni plčeksus.

LAV

POSAO: Imate stav da još uvijek neke kockine nedostaju kada je u pitanju vaš poslovni segment. Ne dozvolite ovakav tretman i u narednom periodu, koji vam donosi mnogo veći novac. Vodeća pozicija vam se otvara i na to ćete biti ponosni.

LJUBAV: Sami nećete ostati jer može da se desi veći flert nego što ste i očekivali. Imate odličnu šansu da se zabavite u društvu jedne Djevice.

ZDRAVLJE: Psiha vam je naglašena.

DJEVICA

POSAO: Ukoliko planirate poslovnu saradnju sa osobom u koju još uvijek nemate povjerenja, ne očajavajte jer imate izuzetne aspkete koji pružaju garanciju da će ova vasa namjera biti uredu što se tiče zarade.

LJUBAV: Budite hrabri jer se na neki način čistite od svih negativnosti koje ste stekli u prethodnom životu. Ovaj put pratite karmu.

ZDRAVLJE: Nemate većih problema.

VAGA

POSAO: Niste neupućeni koliko ste pod uticajem ranijeg iskustva na polju tajni i spletki. Imali ste šta da doživite u negativnom smislu. Zato ste oprezni kako vam se ne bi dogodilo nešto slično.

LJUBAV: Imate malo loš stav po pitanju partnerskih odnosa, jer ovdje ne ide baš sve kao u bajci. U ovoj priči nećete se stavljati u prvi plan, jer vi to smatrate ispravnim.

ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPIJA

POSAO: Lekciju ste naučili i gurate dalje. Nemate namjeru da tapkate u mjestu, pa samim ti ono što vam se pruža prihvatit ćete bez razmišljanja. Budite ozbiljniji igrač ovaj put na segmentu kojeg vam pruža trenutna poslovna šema.

LJUBAV: Imali ste dovoljno šanse da do sada upoznate nekoga ko bi vas direktno odveo pred matičara. Prokockali ste je, pa danas lutate, tragate za sličnim vibracijama, u kojima će srce da luduje.

ZDRAVLJE: Problemi sa kostima.

STRIJELAC

POSAO: Zaštita koju vam pruža Jupiter je nešto što vam je dato kao činjenica već neko vrijeme, ali se ta energija danas ne osjeća u dovoljnoj količini. Budite spokojni i krenite u nove pobjede.

LJUBAV: Morat ćete da vratite dug kroz polje emocija i ne treba od toga da bježite. Karmička priča je u pitanju.

ZDRAVLJE: Ozbiljno se pozabavite ishranom

JARAC

POSAO: Bit ćete podstaknuti novim izazovima koji vam se pružaju. Imate pomalo oštru konkurenciju koja vaš vuče za koji korak unazad i ta solucija je nešto na šta ćete morati da računate.

LJUBAV: Niste se prvi razočarali u osobu pored vas. Nemate namjeru da sjedite i čekate da vam nešto konkretno padne sa neba.

ZDRAVLJE: Problemi sa holesterolom.

VODOLIJA

POSAO: Postoji doza odricanja kroz koju dostižete zavidne rezultate. Navikli ste tako da živite i borite se. I to će vam se isplatiti. Danas manje telefonirajte.

LJUBAV: Ukoliko ste još uvijek sami ne očajavajte jer se naziru sunčani dani na vašem polju ljubavi. Već tokom večeri zaigrat će srce zbog jedne mlađe Škorpije.

ZDRAVLJE: Oprez hroničnim bolesnicima.

RIBE

POSAO: Za novac tokom ovih dana nećete brinuti. Voljet ćete da se dajete više nego obično i u tome ćete uživati. Borite se za svoja i tuđa prava. Ne propuštajte šansu da dovedete u red svoj poslovni segment.

LJUBAV: Osoba u koju ćete se danas ili narednih dana zaljubiti, može biti neko koje u suštini zavistan od okoline i njihovog mišljenja, što pomalo ,može da uzdrma psihu partnera I to na osnovu komentara koji mu se upućuju.

ZDRAVLJE: Spavajte dovoljno.

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!