Banjaluka

Za Starčevicu 56.000 KM. Mještani Ulice Koste Jarića dobijaju kanalizaciju

Izgradnja kanalizacije u Ulici Koste Jarića u naselju Starčevica trebalo bi da počne uskoro, nakon što je ovih dana potpisan ugovor sa izvođačem radova. Preduzeće „Građenje Đurić“ dobilo je na tenderu ovaj posao, vrijedan 55.970 KM.

Petar Bilčar, načelnik Odjeljenja za komunalne poslove

– Kada je riječ o kanalizaciji u Ulici Koste Jarića, radiće se dio u dužini od 360 metara u ogranku te ulice – naveli su iz nadležnog Odjeljenja za komunalne poslove.

Loading...

Završetkom radova u ovom ogranku Koste Jarića, oko 15 domaćinstava biće priključeno na kanalizacionu mrežu.

Podsjećamo da su takođe na Starčevici, u Tuzlanskoj ulici, početkom juna započeli radovi na gradnji kanalizacije, a u okviru ovogodišnjih planova za povećanje dostupnosti ove mreže za stanovnike na širem gradskom području.

– Gradnjom kanalizacije u ove dvije ulice na Starčevici, biće riješeno jedno od najvažnijih komunalnih problema i jedan od prioriteta najveće mjesne zajednice u Banjoj Luci – naglasili su iz odjeljenja i naveli da se uskoro očekuje i početak izgradnje kanalizacione mreže u dijelu Pobrđa i Lauša.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!