Magazin

Glumica Charlize Theron progovorila o porodičnoj tragediji

Glumica Charlize Theron nedavno je kazala da se ne stidi razgovarati o trenutku kada je njena majka ustrijelila njenog oca u samoodbrani.

Glumica je imala samo 15 godina kada je njen pijani otac pucao kroz vrata sobe u kojoj se skrivala s majkom.

Loading...

“Srećom, nijedan od tih metaka nas nije pogodio. To je čudo. U samoodbrani je moja majka morala ubiti svog muža, mog oca. Što više razgovaramo o tim stvarima, to se više oslobađamo tih duhova iz prošlosti”, rekla je Theron.

Charlize je odrasla na farmi u blizini Johannesburga u Južnoj Africi s majkom Gerdom i ocem Charlesom. Ona je oca opisala kao psihopatu te je rekla da je život s alkoholičarom izuzetno teška situacija, piše BBC News.

Govoreći o onome što se dogodilo, rekla je da je njen otac bio toliko pijan da nije mogao stajati na nogama kada je ušao u kuću s pištoljem.

“Moja majka i ja bile smo u svojoj spavaćoj sobi, naslonjene na vrata, jer se on pokušavao progurati kroz vrata. Obje smo se naslonile na vrata da ne bi mogao ući. Zatim je napravio korak nazad i ispalio tri metka u vrata. Nijedan od tih metaka nas nije pogodio, što je samo po sebi čudo”, dodala je ona.

Charlize kaže da je nasilje u porodici koje je doživjela nešto što dijeli s puno ljudi.

“Ne sramim se razgovarati o tome, jer mislim da što više razgovaramo o tim stvarima, to više shvatamo da nismo sami ni u čemu od toga. Mislim da je za mene takva priča svojevrsno oslobađanja”, zaključuje Theron.

Izvor

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!