Magazin

Dnevni horoskop za 24. juni 2018: Blizanci gube važan dokument, Djevica u vrtlogu intriga, Lav počinje saradnju sa manipulatorom…

Ovnu stiže podrška od osobe, od koje je nije očekivao, Biku moguća neprijatna iznenađenja u vezi posla, Raku se danas bistri glava, Vaga sija od sreće, od Djevice zvijezde traže mudrost, Škorpija u problemima, jedna osoba će razoružati Strijelca, Jarcu se smiješi vrela avantura, Vodoliji se neko miješa u posao, stara ljubav Ribi šalje signale.

OVAN

POSAO: Brojne okolnosti danas vam na poslu ne idu na ruku. Podrška vam dolazi sa strane, i to sa one sa koje je niste očekivali. Vi ćete znati da iskoristite tu asistenciju.
LJUBAV: Danas vam odogovara Vodolija i moguće je poznanstvo sa osobom rođenom u tom znaku.
ZDRAVLJE: Mogući problemi sa temperaturom.

Loading...

BIK

POSAO: Vama dosta toga danas ide za rukom. Polako se penjete na ljestvici uspjeha. Za one koji ne poznaju prilike, vaš uspon će biti iznenadan, pa su moguća neprijatna iznenađenja.
LJUBAV: Neko vam šalje diskretne signale, a vi istovremeno žudite za novim poznanstvom i zaljubljivanjem. Sve je tu, ne oklijevajte.
ZDRAVLJE: Problemi sa zglobovima ili sa tetivama.

BLIZANCI

POSAO: Danas će se dešavati neobični problemi u komunikaciji. Moguće je da će se zagubiti neki dokument i da će to imati veze sa vama. Preporučuje se da se maksimalno skoncentrišete na posao.
LJUBAV: Osoba rođena u znaku Ribe vas privlači, a vi ste željni pažnje, nježnosti i ljubavi.
ZDRAVLJE: Dobro.

RAK

POSAO: Konačno ste bistre glave. Vaši impulsivni postupci i strah od grešaka i gubitka su vas skupo koštali. Budite staloženi i sve će doći na svoje.
LJUBAV: Partner vas podsjeća na ono vrijeme kada ste bili zaljubljeni do ušiju. Strast se vraća na velika vrata.
ZDRAVLJE: Bez promjena.

LAV

POSAO: Prinuđeni ste da sarađujete sa jednom izuzetno manipulativnom osobom. Neko nepouzdan vam je nametnut, a preostaje vam da jasno postavite granice.
LJUBAV: Od vas se traži samo da pokažete osjećanja. Ponekad ste tu škrti. Pokažite da imate srce i imat ćete svijet na dlanu.
ZDRAVLJE: Srčani problemi.

DJEVICA

POSAO: Ovan danas može da vam pomrsi račune. Dosta je intriga oko vas, ali to nije vaša krivica. Zbog toga ćete, ako ne odigrate mudro, na kraju vi snositi odgovornost.
LJUBAV: Imate lijepu komunikaciju sa partnerom. Lako se dogovarate i sarađujete, ali je u vezi sve manje strasti. Slobodne Djevice mogu očekivati jedno zanimljivo poznanstvo.
ZDRAVLJE: Dobro.

VAGA

POSAO: Saradnja sa mlađim kolegama će ispuniti vaš današnji dan. Znate lijepo da ih usmjerite, a njihove uspjehe doživljavate kao svoje. To će neko znati da cijeni.
LJUBAV: Svi ponekad želimo da čujemo lijepe stvari o sebi, ali komplimenti koje ćete vi dobiti nisu svakodnevni. Sijat ćete od sreće.
ZDRAVLJE: Glavobolja.

ŠKORPIJA

POSAO: Dosta problema i loše sreće se vuče oko vas. Nikako da izgradite komunikaciju sa kolegama. Nemojte dopustiti da se ovakvo stanje produži jer će biti na vašu štetu.
LJUBAV: Danas ste otvoreni prema bližnjima. Razumijete kako se osjećaju, ali niko ne može da dokuči šta se to vama po glavi vrzma.
ZDRAVLJE: Dobro.

STRIJELAC

POSAO: Danas je baš loš dan, bez bilo kakvog uspjeha. Ipak, misu sve lađe potonule. Jednostavno vaše ideje ovih dana ne prolaze kod poslovnih partnera. Razradite još malo planove, jer oni mogu biti uvertita u nešto krupnije.
LJUBAV: Kad ste loše volje tada svi znaju da treba da vas se klone. Ali, neko koga ćete upoznati to ne zna. Njegova otvorenost o ljubopitljivost će vas razoružati.
ZDRAVLJE: Problemi sa leđima.

JARAC

POSAO: Danas ćete biti prinuđeni na nepredviđen trošak. Strpljivo ste gradili kulu od karata, a ona se odjednom srušila. Ali, vi ste borac i znate da nema povratka. Ovo je, možda, nova šansa.
LJUBAV: U ovom periodu ste tajnoviti. Privlače vas tajni razgovori ili dopisivanje sa nekim sa kim ne bi smjeli. Vrela avantura na pomolu.
ZDRAVLJE: Bez promjena.

VODOLIJA

POSAO: Ovih dana ste često zavirivali u tuđe dvorište, a to se danas vama vraća. Neko vam se miješa u posao, a najgore što možete da uradite jeste da reagujete impulsivno.
LJUBAV: Danas vam ne prija samoća koliko je prijala prethodnih dana. Željni ste pažnje i nježnosti i to u velikim količinama. Imate dovoljno šarma da to i ostvarite.
ZDRAVLJE: Prekonrolišite vid.

RIBE

POSAO: Vi nikada ne gubite nadu i to vas održava u životu. Neko misli da ste dovoljno naivni i da nećete primijetiti podvalu, ali dovoljno ste pronivljivi da shvatite o čemu se radi.
LJUBAV: Neko u koga ste bili ranije zaljubljeni, ponovo ulazi u vidno polje. Ali, sada je situacija drugačija. Ta ista osoba danas vam šalje signale. Vi se još uvijek dvoumite u vezi sa time.
ZDRAVLJE: Nije loše.

 

(aura.ba)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!