Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Politika

Na Manjači sutra obustava saobraćaja

Na regionalnom putu Kola-Stričići sutra će privremeno biti obustavljen saobraćaj zbog bojevog gađanja na vojnom poligonu Manjača, a vozila će biti preusmjerena na putni pravac Kola-Ledenice-Stričići.

Obustava saobraćaja biće na snazi od osam do 16 časova, ali će u određenim intervalima, kada to bezbjednosni uslovi budu dozvoljavali, vozila biti propuštana.

Na području Federacije BiH danas je do 16 časova zabranjeno kretanje teretnim vozilima magistralnim putem Jajce-Podmilačje-Banjaluka zbog manifestacije “Sveti Ivo”, koja će biti održana u Podmilačju.

Alternativni pravac za ovu kategoriju vozila je Jajce-Mrkonjić Grad-Banjaluka. Iz istog razloga do ponoći je zabranjen prevoz eksplozivnih materija na području Srednjobosanskog kantona.

Kod tunela Igman na dionici auto-puta Lepenica-Sarajevo sjever zbog sanacije klizišta saobraćaj je preusmjeren u preticajnu traku, dok na lokalitetu Treševine vozila usporeno saobraćaju.

Na graničnom prelazu Gradiška jutros je pojačan intenzitet saobraćaja na ulazu u BiH iz pravca Hrvatske, dok se na ostalim prelazima vozila ne zadržavaju duže od pola časa.

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button