Magazin

Dnevni horoskop za 25. juni 2018: Blizanac umoran partnerovim pričama i scenama, kod Lava se rađa ljubav na daljinu, Vagi se nabija na nos davno dato obećanje…

OVAN

POSAO: Niste sami u poslu kojim se bavite i nenamjeravate da se tek tako prilagođavate novitetima koje je smislio neko ko ne učestvuje sa vama na projektu. Možda pristupate poslu sa dozom skepticizma i sa dosta tvrdoglavim stavom.
LJUBAV: Pokušavate da se dopadnete osobama suprotnog pola, ali vam to danas ne ide na ruku. Morate da se povinujete trenutnim aspeketima koji vas guraju u poslovnu stranu.
ZDRAVLJE: Mijenjajte svoje navike.

BIK

POSAO: Pokušavate da dovedete u red svoje poslovne obaveze koje su se nagomilale za kratko vrijeme. Imate pravo da se dokažete na ovom segmentu bez većeg pritiska od strane svojih nadređenih.
LJUBAV: Ukoliko ste slobodni možete da se upustite u perepsketikvu vezu sa jednim Rakom koji vas podržava. Imate odličan period pred vama, u kojem se kod vas dešavaju konkretne stvari na polju emocija.
ZDRAVLJE: Provjerite krvnu sliku

BLIZANCI

POSAO: Pokazujete veću dozu zainteresovanosti za svoj projekat o kojem ste već odavno maštali. Pokretanje same realizacije je odlična solucija s obzirom da vas planete podstiču na marljiviji rad.
LJUBAV: Nemate namjeru da se dezavuišete nepotrebnim pričama i scenama vašeg partnera. Morate da budete dovoljno otvoreni i da priznate sebi da se nešto mora promijeniti u vašem emotivnom odnosu.
ZDRAVLJE: Pokušajte da se aktivnije bavite sportom.

RAK

POSAO: Vaša predanost poslu može da bude veća smetnja osobama u vašem okruženju. Drugi nisu spremni da se daju na ovom polju koliko ste vi imali u planu. Teško vas je pratiti u onome što ste sebi zacrtali kao cilj.
LJUBAV: Ne osporavajte partnerovu ljubomoru jer ste pomalo uvidjeli da postoji treća osoba koja vam se otvoreno udvara. Sami odlučite šta ćete da uradite povodom svoga trenutnopg ljubavnog statusa.
ZDRAVLJE: Stomak vam je slabija regija.

LAV

POSAO: Ukoliko ste već odavno uočili da imate dovoljno dobru kreativnu crtu u sebi, ali i nemogućnost da je iskažete kroz posao – ne očajavajte. Na neka događanja danas i narednih dana ne možete uticati.
LJUBAV: Niste ni pomišljali da se zaljubite u osobu koja je daleko od vas. Povezani ste poslom koji obavljate već duže vrijeme u istoj firmi. Budite dovoljno otvoreni prema sebi i postavite prioritete u svome životu.
ZDRAVLJE: Srčana čakra vam je loše postavljena. Poradite na tome.

DJEVICA

POSAO: Vaša očekivanja su velika i niko ne osporava vaš rad. Ali, od vas se traži da sačekate svojih “pet minura” i donesete konkretnu odluku kada je poslovna promjena u pitanju.
LJUBAV: Iščekujete prijatna dešavanja i ne treba da se lišavate onoga što vam se plasira kroz polje ljubavi, Imate mnogo više sreće nego inače, kada su konretne stvri u pitanju.
ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA

POSAO: Ne zaboravite ono što ste obećali poodavno svome nadređenom. Neke stvari se ne mogu zaobići. Od vas se traži angažovanje na onome što je već odavno trebalo da se desi, ali nisu bile prilike za tako nešto.
LJUBAV: Ukoliko ste u braku pokušajte da smirite situaciju tako što ćete se povući na vrijeme iz rasprave, koju forsira nezadovoljni partner.
ZDRAVLJE: Pazite se većeg stresa.

ŠKORPIJA

POSAO: Ukoliko ste skloni špekulacijama, na vama je da li ćete solidno dobre aspekte iskoristitiu poslovanju na berzi ili ćete ostati u svome klasičnom poslu koji vam pruža samo dozu utjehe uz redovne finansijske prihode.
LJUBAV: Morat ćete da spustite loptu kada je komunikacija sa partnerom u pitanju. Možda ste trenutno pod utiskom koji vas podstiče na raspravu. Ali, razmislite gdje vas to vodi.
ZDRAVLJE: Opuštajte se.

STRIJELAC

POSAO: Ukoliko vidite solidnu šansu da odete u inostranstvo ne ustručavajte se da načinite taj prvi korak i pokušate da se okrenete boljim stvarima. Zaslužujete mnogo više kada je poslovna strana u pitanju.
LJUBAV: Kada su partnerski odnosi u pitanju možete osjećati mnogo bolju energiju nego ranije. Imate odlične apskete koji vas podržavaju u stavu koji imate i zajedničkim idejama kada je emotivni život u pitanju.
ZDRAVLJE: Naglašena vam je nervoza.

JARAC

POSAO: Ukoliko uvidite da vam je karijera znatno na prvom mjestu, ne zaboravite da su i ostali segmenti u životu isto toliko važni. Uspjeh na poslovnoj strani neće izostati.
LJUBAV: Kada je u pitanju romansa preko polja posla bit ćete dovoljno rezervisani oko trenutne situacije koja vam se nametnula. Vi ne želite da ulazite u tajnu ljubavnu vezu.
ZDRAVLJE: Rekreacija bi vam dobro došla.

VODOLIJA

POSAO: Radite posao za koji možete biti više plaćeni u nekom drugom okruženju. Potražite novo radno mjesto bez veće nervoze i trzavica. Poslušajte savjet jedne Djevice koja prolazi kroz slična iskustva.
LJUBAV: Na polju ljubavi ne morate nešto pretjerano da ulažete napore kada je komunikacija sa partnerom u pitanju. Imate svoje teme i podijelite ih nešto kasnije, jer se ovdje osjeća čak doza nezainteresovanosti.
ZDRAVLJE: Nesanica.

RIBE

POSAO: Imate dovoljno iskustva na polju posla kojim se bavite da su moguća nova radna mjesta za vas zagarantovana. Bit ćete o tome obaviješteni. U svakom slučaju promjena će vam baš prijati.
LJUBAV: Ne osporavate činjenicu da je partner dovoljno zagrijen za priču o zajedničkom životu. Pokušajte na vrijeme da postavite stvari na svoje mjesto.
ZDRAVLJE: Odlično.

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!