Nauka i tehnologija

Facebook Messenger dobija automatsko prevođenje poruka

Korisna opcija koja već neko vrijeme omogućava automatsko prevođenje komentara na platformi Facebook, stiže i na Messenger.

Naime, u početku će opcija moći da prevodi samo sa engleskog na španski, i obrnuto, te će biti dostupna samo u Sjedinjenim Američkim Državama.

Opcija M Translations najavljena je na F8 konferenciji, a kao dio M Suggestions – AI paketa za Messenger zahvaljujući kojem korisnici mogu brzo da odgovaraju na poruke, prave planove ili rezervišu vožnje.

M Translations funkcioniše na sličan način kao i opcija za prevođenje koja već postoji na platformi, te će govornik sa engleskog područja, u slučaju da dobije poruku na španskom jeziku, paralelno dobiti i prevod na engleski jezik, a opcija će funkcionisati i u obrnutom smjeru.

Iako će u početku biti dostupna samo u Americi i Meksiku, opcija bi kasnije trebalo da se proširi i na druga područja, te obuhvati i druge jezike.

(phonearena.com)

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!