Politika

Ivanić: Nemjerljiv doprinos boraca u odbrani Srpske

Član Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Mladen Ivanić istakao je danas u Banjaluci da su borci Vojske Republike Srpske /VRS/ dali nemjerljiv doprinos u odbrani Republike Srpske.

“Da nije bilo boraca i VRS ne bi bilo ni Republike Srpske”, rekao je novinarima Ivanić na Forumu boraca povodom obilježavanja 25 godina Boračke organizacije Republike Srpske /BORS/.

Loading...

On je zahvalio svim borcima VRS za sve što su uradili za očuvanje i opstanak Republike Srpske.

“Zadovoljstvo mi je što sam na obilježavanju 25 godina BORS-a. Ova organizacije je glavni stub na kome je opstala Republika Srpska”, istakao je Ivanić.

Prema njegovim riječima, zahvaljujući pripadnicima VRS srpski narod ima institucije koje ga čuvaju i omogućavaju da živi ravnopravno sa drugim na ovom prostoru.

“Uvjeren sam da će BORS nastaviti da se bori za prava, zdravstvenu zaštitu i ugled boraca, ali i da pažljivo prati šta se događa, te da iznese stav kada osjeti da politika ugrožava ključne vrijednosti Republike Srpske”, rekao je Ivanić.

(srna)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!