Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Magazin

Dnevni horoskop za 28.juni 2018: Blizanac dobija zlata vrijedne savjete od starijeg kolege, Rak razmišlja o novom imidžu, Vaga nikako da se oslobodi osobe iz prošlosti…

OVAN

POSAO: Pokušavate da se domognete bolje startne pozicije, ali u tome trenutno polovično uspijevajte. Bez obzira na sve što vam se desi, ne odustajte od zacrtanog cilja.
LJUBAV: Za one u braku koji su ovih dana u svađi, savjet je: “Zakopavajte ratne sjekire sa partnerom na suptiliniji i sporiji način. Bit ćete iznenađeni partnerovom reakcijom.
ZDRAVLJE: Ne nervirajte se.

BIK

POSAO: Kada su u pitanju poslovna i finansijska strana nije loše da pokušate da se domognete bolje startne pozicije koja vam pruža mnogo bolji ambijent od trenutnog.
LJUBAV: Ne očajavajte za nekim ko je vaša prošlost već odavno. Imate priliku da se odlično provedete sa jednom Škorpijom. Aspekti planeta vas podržavaju u tome.
ZDRAVLJE: Posjetite stomatologa.

BLIZANCI

POSAO: Morat ćete da se povremeno povinujete datim zadacima koji nisu ni malo laki. Poslušajte savjet iskusnijeg kolege od sebe i računajte na odličan poslovni ambijent. Nije sve u novcu koji često priželjkujete u većoj mjeri.
LJUBAV: Oni koji su sami ne treba da očajavaju jer imaju šansu da otvore vrata svoga srca prema jednoj Djevici koja ih silno iščekuje. Na vama je da li ćete da prihvatite novi izazov.
ZDRAVLJE: Čuvajte se u saobraćaju.

RAK

POSAO: Volite da se samostalno bavite poslom kojim trenutno obavljate. Nije loše da razmislite o malo boljem imidžu, ali i o nekoj vrsti reklame koliko je prikladno za vrstu posla kojim se bavite.
LJUBAV: Bit ćete dovoljno komunikativni, tako od samovanja nema ništa. Neko bi mogao da se pojavi i da se ispostavi da je u suštini ozbiljan kandidat.
ZDRAVLJE: Pazite na ishranu.

LAV

POSAO: Po prirodi ste isvuiše samostalni i samo svoji tako da niste spremni ići na neki kompromis ili na neku vrstu ortakluka. Bit ćete dovoljno spremni na nove izazove, koji vam se pružaju.
LJUBAV: Na emotivnom planu ste dosta ozbiljniji nego inače. Volite da ste u pravu i kada niste, i u tome uživate. Ne pružajte pogrešnu sliku o sebi.
ZDRAVLJE: Bez promjena.

DJEVICA

POSAO: U suštini ste dosta precizni, mada danas imate nešto drugačiji stav. Dosta toga prepuštate svojim kolegama i ne marite toliko za analitičnost koju posjedujete.
LJUBAV: Morate da budete dovoljno otvoreni na polju emocija pa da vam se nešto konkretno i desi. Morate da budete dovoljno u fokusu kada je jedna osoba u pitanju, ona vas konstantno prati.
ZDRAVLJE: Osjetljiv stomak.

VAGA

POSAO: NIje loša solucija da se bavite svojim finansijama i da se ne dezavuišete činjenicama koje vas se ne dotiču u neko dogledno vrijeme. Bit ćete dovoljno otvoreni za nešto jaču saradnju sa osobom rođenom u znaku Jarca.
LJUBAV: Niste imali dovoljno vremena za osobu koja je već odavno otišla iz vašeg života. Morate da budete dovoljno otvoreni za nešto novo, ali u pravom smislu riječi.
ZDRAVLJE: Nesanica.

ŠKORPIJA

POSAO: Ne dozvoljavate veći rizik, ali ste spremni da u najskorije vrijeme započnete nešto novo na poslovnom planu. Ne odustajete od činjenice da imate dovoljno sreće. Imat ćete dovoljno saradnika tako da nemate razloga za brigu.
LJUBAV: Vaša strast je u većoj mjeri potkrijepljena sa partnerom pored vas. Ne želite da se dezavuišete činjenicom da su se neki bitni događaji desili u nekoliko navrata bez većeg razloga. Na život gledate dosta pozitivno.
ZDRAVLJE: Nemate veće tegobe.

STRIJELAC

POSAO: Volite svoj posao i neko od kolega će da vam sugeriše na neke promjene, na koje ćete morati da se pripremite. Nisu loše ideje koje vam se plasiraju. Budite dovoljno strpljivi na putu kojim ste krenuli.
LJUBAV: Ne očajavate u samoći jer imate veći krug prijatelja. Ukoliko se budete nadali jednoj osobi koja bi mogla da bude uz vas, možda ipak ostanete samo na nivou iluzije.
ZDRAVLJE: Cirkulacija vam je slaba.

JARAC

POSAO: Imate izuzetan razgovor sa osobama koji su istomišljenici u poslu kojim se bavite, ali isto oko vas vrebaju surovi rivali na koje niste računali. Budite fleksibilniji.
LJUBAV: Namjeravate da prestanete sa agonijom i krenete u konkretnu akciju. Kada su emocije u pitanju neko bi mogao da vam se zalijepi za srce. Potrebna vam je doza opreza za ono što vam se sprema.
ZDRAVLJE: Moguća prehlada.

VODOLIJA

POSAO: UKoliko ste nezaposleni to će kod vas kratko dfa traje. Nemate nam,jeru da čekate I da se se neko smiluje I da vas pozove jer uviđate da vrijeme čini svoje
LJUBAV: Potrebna vam je samoćža I opuštanje. Ne želite da se vežete za osobe u svome okruženju I više volite solo nastup.
ZDRAVLJE: Odlično.

RIBE

POSAO: Ukoliko vam je otvoreno polje inostranstva, nemate nemjeru da se zaustvaite na činjenici koja vam se protežirala već neko vrijeme kao neizbježna. Morate da budete dovoljno otvoreni za saradnju koja vam se nudi ovih dana.
LJUBAV: Ne očajavajte ukoliko pored sebe nemate ozbiljnog partnera jer bi se neko trebao već da pojavi na vašem polju ljubavi.
ZDRAVLJE: Solidno!

 

(aura.ba)

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button