Politika

Govedarica izbjegao TV duel sa Dodikom

Predsjednik SDS-a Vukota Govedarica izbjegao je televizijski duel sa predsjednikom SNSD-a Miloradom Dodikom na Alternativnoj televiziji, javila je ova medijska kuća.

-Nerazumljivo. Radi se o liderima političkih partija. Ako on smatra da nije lider, onda je to drugo, da je Mladen Ivanić njegov lider. Koliko znam, nije počela predizborna kampanja, a i da jeste, ako se jasno traži sastanak ili TV duel lidera, onda je to jasno – rekao je Dodik,

Loading...
koji se odazvao pozivu da učestvuje u sinoćnjem TV duelu u emsiji “Apostrof”.

Dodik je poručio da je spreman da istovremeno ima duel sa Ivanićem i Govedaricom. Govedarica je u pisanom odgovoru Alternativnoj televiziji predlažio da se Dodik, s obzirom na funkciju za koju se kandidovao, suoči sa svojim protivkandidatom za srpskog člana Predsjedništva BiH Mladenom Ivanićem.

ATV je u odgovoru Informativnoj službi SDS-a naveo da je u pitanju TV duel lidera najjače vladajuće i opozicione stranke, te da smatraju da dijalog istaknutih javnih ličnosti, posebno predsjednika SNSD-a i SDS-a, ne može biti rezervisan samo za izbornu kampanju.

 

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!