Banjaluka

Poslovna zona u Ramićima: Na prodaju građevinska parcela

Grad Banja Luka raspisao je danas oglas o prodaji građevinske parcele površine 6.805 m² u Poslovnoj zoni u Ramićima.

Ovo neizgrađeno gradsko građevinsko zemljište u svojini Grada Banja Luka ponuđeno je na prodaju putem usmenog javnog nadmetanja-licitacije, koja će biti održana 18. jula u zgradi Gradske uprave, u sali br. 238/II, sa početkom u 12 časova.

Procijenjena tržišna vrijednost zemljišta je 29,50 KM po kvadratu.

U skladu sa Regulacionim planom „Poslovna zona „Ramići – Banja Luka“ predmetno zemljište je namijenjeno za izgradnju objekata privredne djelatnosti.

Pravo učestvovanja u postupku licitacije imaju domaći i strani privredni subjekti (po principu reciprociteta) – koji obavljaju proizvodnu djelatnost (pretežno čista industrija), djelatnost u vezi sa novim tehnologijama, razvojno-istraživačkom djelatnošću i uslužnom djelatnošću, odnosno djelatnostima predviđenim Regulacionim planom „Poslovna zona Ramići-Banja Luka“. 

Svi zainteresovani ponuđači – sa pravom učešća, dužni su dostaviti urednu prijavu za licitaciju, neposredno do 16.jula, do 13:00 časova, na protokol Gradske uprave.

Kompletan oglas možete pogledati ovdje.

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!