Politika

Ekskluzivno: Nenad Stevandić dijeli “letke” s konjem u Narodnoj skupštini (FOTO)

Upravo doznajemo da je jutros Nenad Stevandić, Potpredsjednik Narodne skupštine i predsjednik stranke Ujedinjena Srpska, SVIM narodnim poslanicima podijelio štampani članak u kojem se piše o tome kako je poni upao u Crkvenu.

Stevandić je to, pretpostavljamo, uradio kako bi potkrijepio svoje izjave, dane upravo u Narodnoj skupštini, kad je kazao da pamti da je “Crkvena odnijela konja”. On je to rekao ne bi li pojasnio da je moguće da je tijelo nastradalog Davida Dragičevića odnijela Crkvena, od mosta sa kojeg je, prema prvom i za sad jedinom policijskom izvještaju, David skočio izvršavajući samoubistvo. 

Ovo je, do sad, nezapamćen slučaj da se jedan Potpredsjednik najvećeg zakonodavnog tijela Republike Srpske na ovaj način “pere”, odnosno pokušava dokazati svoje tvrdnje.

Loading...

Inače, Potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske i predsjednik stranke Ujedinjena Srpska, Nenad Stevandić, je u svom sinoćnjem izlaganju u ovoj instituciji, veliki dio vremena utrošio na obrazlaganje načina kako se njega lično percepira na društvenim mrežama, od kako je izjavio da je, svojevremeno, Crkvena odnijela konja. Žalio se na to kako su se na Facebooku pojavile slike njega kako nosi konja.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!