Društvo

Cvijanović: Za nas u RS Srbija je sve

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović rekla je da su sa današnjeg sastanka predstavnika Srba iz regiona sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem poslate poruke jedinstva i sabornosti.

Ona je poslije sastanka u Predsjedništvu rekla da takva okupljanja služe da se razgovara o mnogim pitanjima i da se zajednički definišu određeni ciljevi i da nikada nisu uperena protiv nekoga.

Loading...

“Važno je što smo se okupili ovde u susret Božiću, Danu RS, što smo se okupili na početku godine. Moja zahvalnost i na konstruktivnim razgovorima i na lijepoj prilici da svi zajedno učestvujemo u unošenju badnjaka, i pošaljemo poruku da treba da radimo zajedno, da se dobro razumijemo i da budemo oslonac jedni drugima”, rekla je Cvijanović.

Ona je istakla i da su svi Srbi iz regiona zagledani u Srbiju i žele da Srbija ostane napredna i jaka, jer je to, kako je rekla, oslonac za sve, a definitivno za Srbe u RS.

“Za nas u RS Srbija je sve. Postoji politička, ljudska, ekonomska i svaka druga veza sa Srbijom i ovo je bila prilika da se dodatno stavi pečat na takvu saradnju”, poručila je Cvijanović.

Izvor
Tanjug
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!