Politika

Opozicija nakon glasanja o zaključcima Anketnog odbora: Maske su pale

Poslanici opozicije rekli su da je nakon donošenja tužilačke naredbe da je smrt Davida Dragičevića okarakterisana kao ubistvo Anketni odbor bio u pravu kada je u svoje zaključke stavio takve ocjene.

Dodali su da su maske pale i da su poslanici većine na zahtjev stranačih šefova Milorada Dodika, Marka Pavića, Petra Đokića i Nenada Stevandića glasali da se ne usvoje zaključci. 

Branislav Borenović, predsjednik PDP je rekao da će zatražiti listing glasanja kako bi se vidjelo ko je kako glasao, i da je jedan predstavnik vladajuće koalicije glasao za zaključke Anketnog odbora.

Dragan Čavić, predsjednik PDP-a, je rekao da se danima spekulisalo o tome da li je Tužilaštvo donijelo naredbu kao da se nalazi u Tadžikistanu a ne u Banjaluci.

Dodali su da će sada imati sastank klubova kako bi odlučili da li će napustiti skupštinsko zasjedanje, ili se vratiti u skupštinske klupe.

(NN)

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!