Politika

U naredbi Tužilaštva NOVI svjedok! (FOTO)

Već smo objavili sve stranice Naredbe Tužilaštva o sprovođenju istrage protiv NN lica za ubistvo Davida Dragičevića. Sad dolaze prve reakcije građana koji su istu pomno pročitali.

Aleksandar Gluvić kaže da je u naredbi Tužilaštva o sprovođenju istrage, najvažniji detalj jeste NOVI svjedok koji navodno potvrđuje NOVU LAŽ o tome kako je David upao u kanalizaciju dok je bježao od počinioca.

Pažnju privlači to da izjava svjedoka u POTPUNOSTI odgovara novoj konstrukciji koju nam pokušavaju podvaliti. 

Razmislite!!!

  • Da li bi nadležni, pored svih optužbi na njihov rad, više od tri mjeseca držali u tajnosti svjedočenje koje ih sapire odgovornosti?
  • Da li je moguće da stvarna OSOBA više od tri mjeseca ostane nijema na pozive Davora i ništa ne kaže o tome što je navodno čula?
  • Da li je moguće da navodno svjedočenje stvarne OSOBE može u ovoj mjeri da PODRŽAVA konstrukciju nove priče koju nam plasiraju ili se tu ipak radi o lažnom svjedoku?

Da ubice misle na sve, otkrivaju dva veoma važna detalja, a to su: 

  1. Riječ “poginuo”, napisana na pažljivo odabranom mjestu, kako bi stav citaoca ublažila, te ga ubijedila u to da se ne radi o UBISTVU!
  2. Potpuno NEBITNA stvar, to da je navodni svjedok zaboravio na post nedjeljom, za cilj ima da čitaocu navodnog svjedoka prikaže kao pobožnu osobu koja ne bi lagala!

(Aleksandar Gluvić)

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!