Banjaluka

Banjaluka: Policija izvela oklopne transportere na ulice!

Nakon informacije da pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske od jutros uznemiravaju građane Banjaluke, dolazi nam i informacija o intenzivnom prisustvu policijskih snaga na ulicama glavnog grada Srpske.

>> ReStart upozorava: MUP uznemirava građane

Oklopni transporteri su na ulicama. Banjaluka sve više liči na grad terora i nasilja. Grad u kome su kriminalci i ubice na slobodi i pod zaštitom Policije. 

Od jutros se širom Srpske vrše privođenja, saslušanja, pretresi. Režim je u panici i pokušava da zastraši građane.

Presedan je i saslušanje novinara Miljan Kovača iz Gradiške, kome su policajci došli na vrata i tražili odgovor da li organizovano putuje u Banjaluku na veliki skup Pravde za Davida u subotu.

Lukač planira da terorom uplaši vlastite građane i spriječi veliki skup u subotu. Mi smo narod, Policija treba da služi nama, a ne kriminalcima i ubicama koji su uzurpirali institucije naše zemlje.

Ovo je istorijski trenutak! Trenutak u kom moramo pokazati slogu, jedinstvo, odlučnost da istrajemo u demokratskim načinima i da odbranimo svoja prava!

Mi nismo kao oni. Zato mirno i dostojanstveno, do pravde i istine!

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!