Politika

Borenović: PDP će djelovati opoziciono u novom sazivu NSRS

Lider Partije demokratskog progresa Branislav Borenović rekao je danas da će ova stranka u novom sazivu Narodne skupštine Republike Srpske djelovati opoziciono, uz snažnu promociju rješenja koja su u interesu Srpske.

Na sjednici Glavnog odbora PDP-a odlučeno je da će dužnost šefa poslaničkog kluba PDP-a u Parlamentu Srpske da obavlja Perica Bundalo, dok će njegov zamjenik biti Јelena Trivić.

Loading...

Ovim je PDP i zvanično potvrdila da će učestvovati u radu novog skupštinskog saziva, iako su jedno vrijeme govorili da će se odreći svojih poslaničkih mandata.

Borenović je rekao novinarima nakon sjednice Glavnog odbora da će ova stranka nastaviti da djeluje u zajedničkim institucijama BiH štiteći interese Republike Srpske.

Borenović je naveo da je Glavni odbor potvrdio da je PDP moderna, odgovorna narodnjačka stranka koja se zalaže za dosljednost, te pozvao sve istomišljenike da im se pridruže.

Izvor
SRNA
Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!