Magazin

Dnevni horoskop za 6. juli 2018: Bik rasplamsava rivalstvo zbog jedne simpatije, Vaga zaslužuje mnogo više, Škorpiji se smiješi poveća zarada…

OVAN

POSAO: Neko će vam sugerisati da je potrebna jača borba kada su u pitanju aktivnosti koje vam se postavljaju. Morate da budete dovoljno otvoreni za nove poslovne segmente.
LJUBAV: Neko misli dosta na vas. Ne otežavajte situaciju. Ukoliko ste sami, danas se otvorite na segmentu koji vam znači, a posebno ukoliko je u pitanju osoba koja je rođena u znaku Raka.
ZDRAVLJE: Oprez hroničnim bolesnicima.

Loading...

BIK

POSAO: Niste sami u poslovnom segmentu. Ponajviše vam odgovara intenzivnija saradnja sa jednim Jarcem, nego samostalna poslovna zaduženja. Volite da dio posla proširite na više kolega kako bi na vrijeme završili započeto.
LJUBAV: Možda ste u pravu kada je u pitanju osoba na koju često mislite. Pokušajte da se snađete u narednom periodu, jer preko puta sebe imate osobu sa rivalskim stavom. To rivalstvo traje duže vrijeme.
ZDRAVLJE: Nema većih problema.

BLIZANCI

POSAO: Danas ne odbijate saradnju sa jednom Djevicom. Smatrate da imate mnogo bolje rješenje kada su zajednička zaduženja u pitanju i ne odustajete od zacrtanog cilja.
LJUBAV: Ne želite veća otežanja na ovom polju, koliko ste možda spremni na nove promjene. Bit ćete dovoljno otvoreni na ovom segmentu.
ZDRAVLJE: Čuvajte se opekotina.

RAK

POSAO: Volite da radite i neće vam teško pasti ono što trenutno obavljate u svrhu akrivnosti koje imate da završite u narednom periodu.
LJUBAV: Na neke detalje niste računali kada je u pitanju osoba na koju često mislite. Upoznat ćete jednog Ovna ili Jarca.
ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

LAV

POSAO: Ne morate da se otvarate u komunikaciji kada su u pitanju nepoznati poslovni partneri. Imat ćete i vi po koju da dodate kada su u pitanju zajednički segmenti.
LJUBAV: Vaše želje su trenutno blokirane i neko ne želi da vam pomogne da se osjećate bolje. Pokušajte da se vedrije osjećate.
ZDRAVLJE: Malaksalost.

DJEVICA

POSAO: Niste sami na poslovnom segmemntu, jer vam se daje mnogo bolje rješenje kroz komunikaciju koja je vaše tajno oružje. Imate odličan stav.
LJUBAV: Nekome ste idealan partner, ali do vas je teško doći. Pokušajte danas da se emotivno otvorite prema jednom Ovnu. Prijaju vam izlasci.
ZDRAVLJE: Volite zdrav život.

VAGA

POSAO: Ne znate da stanete i da se odmorite. Imate dovoljno elana za posao kojim se bavite da se nećete odreći onoga što vam se pruža u narednom periodu kao dobitna kombinacija.
LJUBAV: Ukoliko ste računali na jednog Lava, pokušajte da se otvoreno postavite u emotivnom segmentu. Zaslužujete mnogo više nego što mislite.
ZDRAVLJE: Nervna napetost.

ŠKORPIJA

POSAO: Ukoliko se bavite špekulativnim poslovima, na vama je da odlučite kako to da sprovedete u djelo kada je u pitanju poveća zarada.
LJUBAV: Više vam prija društvo osobe rođene u znaku Jarca nego Strijelca. U suštini obje osobe su vam drage, a vi ćete danas napraviti prioritet.
ZDRAVLJE: Osjetljivi zubi.

STRIJELAC

POSAO: Ne morate da se opuštate. Kada je poslovni segment u pitanju, vi morate da držite neki nivo. Budite dovoljno hrabri za nove rizike.
LJUBAV: Vi ste izuzetni u emotivnom smislu i ne želite mnogo toga da mijenjate. Budite dovoljno otvoreni i priznajte da ste se zaljubili.
ZDRAVLJE: Imate povećan holesterol.

JARAC

POSAO: Previše se zadržavate na detaljima i nikako da uzmete stvari konkretno u svoje ruke. Pokušajte da se okrenete mnogo boljim partijama.
LJUBAV: Na neke detalje niste obraćali pažnju ranije. Došlo je i do toga da morate da mislite kako da se emotivno otvorite prema nekome ko vam je izuzetno drag.
ZDRAVLJE: Kontrolišite pritisak.

VODOLIJA

POSAO: Skloni ste novinama i neko je u suštini mnogo bolji igrač od vas. Pazite se rivalske pozicije koja vam odvlači fokus, već podržavajte rad svojih kolega.
LJUBAV: Ne želite da se bavite emotivnim segmentom i ne dozvoljavate da vas neko nipodaštava, pa i po cijenu razlaza na koji ste spremniji nego ranije.
ZDRAVLJE: Zubobolja.

RIBE

POSAO: Na neke detalje niste još uvijek zaboravili. Utisak koji ste stekli na polju posla kada je vaš nadređeni u pitanju ne mora doslovno da znači da ste okrenuli leđa svome poslodavcu.
LJUBAV: Isuviše ste impulsivni i ne dozvoljavate da se neki detalji ponavljaju u nedogled. Postavljate stvari na soje mjesto i tražite konkretne stvari od partnera.
ZDRAVLJE: Bez promjena.

(aura.ba)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!