Politika

Pandurevićka: Niko iz SDS i SzP ne napada institucije Srpske

Šef Kluba poslanika SDS-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Aleksandra Pandurević tvrdi da niko iz SDS-a i Saveza za promjene ne napada institucije Republike Srpske, nego ih brane od pojedinaca koji ih zloupotrebljavaju.

Reagujući na izjavu poslanika SNSD-a Dušanke Majkić, ona je rekla da ne zna šta smeta Majkićki i upitala da li su u SNSD-u “nervozni jer su u Predstavničkom domu parlamenta BiH usvojeni zaključci koji omogućavaju prevenciju i sankcionisanje izborne krađe ili joj, pak, smeta što je juče većina kolega prihvatila prijedlog SDS-a da po hitnom postupku budu razmatrane izmjene Zakona o akcizama kojima se cijene goriva smanjuju za 18 feninga”. 

Ona navodi da su u SDS-u očekivali da kolege iz SNSD-a “pokažu ljudskost, više nego njihove kolege u Narodnoj skupštini kada su se izjašnjavali o izvještaju Anketnog odbora, te da isprave svoju grešku i čuju šta narod govori”.

Loading...

– Nažalost, umjesto ljudskog ispravljanja greške, juče smo čuli da je smanjenje cijena goriva prenošenje nadležnosti – kaže Pandurevićka. 

Poslanik SNSD-a u Predstavničkom domu parlamenta BiH Dušanka Majkić izjavila je da je šef Kluba SDS-a u ovom domu Aleksandra Pandurević cijeli mandat potrošila kudeći, a poslanici slušajući salve napada na institucije Srpske, na predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika i premijerku Željku Cvijanović, na RTRS i Srnu.

(srpskainfo/foto: Siniša Pašalić)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!