Banjaluka

Prijem za Moto klub Stršljen: Uručili donaciju oboljelim od celijaklije (FOTO)

Gradonačelnik Banje Luke Igor Radojičić organizovao je danas u Gradskoj upravi prijem za organizatore nedavno održanog „Moto festa“, koji je krajem maja ove godine u naš grad privukao na hiljade motociklista iz regiona i Evrope.

U razgovoru sa organizatorima ove manifestacije – predstavnicima moto kluba „Stršljen“, Radojičić je ukazao na značaj ovakvih skupova, koji u grad privlače brojne turiste i ujedno promovišu Banju Luku kao privlačnu turističku destinaciju.

-Gradska administracija zadovoljna je ovogodišnjim turističkim rezultatima, koji ukazuju na porast broja turista i povećan promet u gradu, a što, dobrim dijelom, osim samom gradu, možemo zahvaliti i naporima koje ulažu organizotori manifestacija, poput nedavno održanog „Moto festa“ – rekao je Radojičić.

Loading...

Predsjednik moto kluba „Stršljen“ Siniša Praštalo naglasio je da su izuzetno zadovoljni ostvarenim rezultatima i da će se truditi da i u narednom periodu ulože dodatne napore kako bi sama manifestacija dodatno dobila na atraktivnosti i time privukla što više motociklista u grad na Vrbasu.

On je dodao da je ovo udruženje u mjesecima iza nas, između ostalog, provelo i niz humanitarnih akcija.

-U znak pažnje prema ljudima koji trebaju našu pomoć, danas smo odlučili i da dio prihoda od Moto festa dodijelimo Udruženju za pomoć oboljelim od celijaklije – rekao je Praštalo. U ime ovog udruženje, donaciju je primila Tatjana Stojanac, predsjednica ovog udruženja.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!