Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Banjaluka

Cvijanovićka: Ne politizovati pitanje koje se odnosi na plan saradnje BiH sa NATO-om

Premijer Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je danas u Banjaluci da ne treba politizovati pitanje koje se odnosi sa plan saradnje BiH sa NATO-om, jer postoje određene akcije koje podrazumijevaju učešće svih u regionu.

Postoje određene akcije koje podrazumijevaju učešće svih u regionu i kada se priklanjamo tim akcijama, kao što je bila nedavno informacija koja je razmatrana i odnosila se na Srbiju, rekla je novinarima Cvijanovićka govoreći o planu saradnje BiH sa NATO-om na koji Vlada Srpske nije dala saglasnost. 

Cvijanovićeva je istakla da postoje određene stvari da se nivelišu i onda učešće nije problem ako služi građanima i opštoj bezbjednosti.

Ona kaže da je Vlada više puta razmatrala tačke koje su dolazile od Civilne zaštite Republike Srpske koja je trebalo da bude uključena u određene akcije.

Kada budu ispoštovane određene procedure i procijeni se određeni interes, onda neće biti problema, dodala je Cvijanovićka. 

Vlada Republike Srpske ranije nije dala saglasnost na predloženi “Individualni partnerski akcijski plan o saradnji BiH i NATO-a za period 2017-2019. godina” i zatražila je od Savjeta ministara da ga ne usvoji dok ne bude usaglašen sa svim relevantnim institucijama u BiH.

(srna)

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button