BanjalukaDruštvo

Građanska patrola: Građanima smeta pranje ulica u jutarnjim časovima i nepokošena trava.

Nadležne gradske službe, po prijavama putem „Građanske patrole“, izdale su više naloga za orezivanje krošnji i uklanjanje suvih grana, i to u ulicama: Rade Vranješević, Majke Jugovića, Đure Daničića, šetalištu uz Vrbas između Venecija i Rebrovačkog mosta i u Parku „Mladen Stojanović“.

Sugrađani su putem ove mobilne aplikacije protekle sedmice prijavili i da su uočili da se ulice u naseljima peru u jutarnjim časovima. Konkretno, prijava se odnosila na Ulicu Kraljice Marije u naselju Lazarevo.

Iz nadležnog Odjeljenja za komunalne poslove pojasnili su da se, pranje ulica vrši u skladu sa Odlukom o komunalnom redu, i da postoji dnevno i noćno pranje.

Loading...

-Dnevno pranje saobraćajnih površina se obavlja u stamebnim naseljima, dok se centralno gradsko područje pere noću zbog manjeg obima motornog i pješačkog saobraćaja – kazali su iz ovog odjeljenja.

Po prijavi građana da je visoka trava oko igrališta u Šargovcu, gradske službe su navele da su radovi u toku. Takođe na istom igralištu, poslije izbora izvođača radova biće saniran uništeni koš.

Komunalna policija je, po prijavi sugrađana, obavila više kontrola odlaganja otpada na javnoj površini, te ustanovila da je otpad odvežen iz: Voždovačke, Veljka Mlađenovića, Đure Đakovića, Manjačkih ustanika i iz ul. Stanka Božića Kobre.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!