Društvo

Dvojica Banjalučana osumnjičeni da su ukrali 5.000 KM iz župnog stana

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka su, na osnovu preduzetih operativnih i istražnih mjera i radnji, identifikovali i ispitali D.J.(26) i D.D.(29) iz Banjaluke osumnjičene da su ukrali 5.000 KM iz župnog stana u blizini vjerskog objekta u mjestu Mišin Han.

Oni se sumnjiče da su 11. juna uz upotrebu fizičke snage i podesnog alata otvorili prozor župnog stana u neposrednoj blizini vjerskog objekta, ušli u unutrašnjost stana odakle su ukrali novac i druge predmete, te se vozilom udaljili u nepoznatom pravcu, saopšteno je iz PU Banjaluka.

O svemu je obaviješten dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio da se u redovnoj proceduri dostavi izvještaj protiv osumnjičenih.

Policijski službenici nastavljaju sa utvrđivanjem da li se pomenuta lica sa još drugim licima mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnih djela protiv imevine na području Banje Luke.

 

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!