Magazin

Kim Kardashian predstavila tri nova parfema inspirisana Kimoji simbolima

Popularna reality zvijezda Kim Kardashian ima veoma uspješan brend parfema KKW Fragrance, a uskoro će na tržište plasirati tri nova – “Vibes”, “Peachy” i “Cherry”.

Mirisne note njenih parfema su slatke i voćne, što ih čini idealnim za predstojeće ljeto, a bočice su na prvi pogled veoma slatke. 

KIMOJI CHERRY is launching 07.14 at the Pop-Up in @westfieldcenturycity and 07.17 on KKWFRAGRANCE.COM #KIMOJIPERFUME #KKWFRAGRANCE

Loading...

A post shared by KKW FRAGRANCE (@kkwfragrance) on

Kimoji Cherry je upakovan u bočicu u obliku trešnje koja je umočena u bijelu kremu. Njegove mirisne note su crvena trešnja, cvijet trešnje, malina, jagoda, latice gardenije, vanilija i mošus.

U sastavu Kimoji Peach parfema su slatka breskva, nektarina, latice jasmina, cvijet breskve, vanilija, sandalovina i mošus. 

Kimoji Vibes upakovan je u crnu bočicu koja ima oblik oblaka. Mirisne note ovog parfema su lubenica, ananas, cvijet jabuke, jasmin, kedrovina, amber i mošus.

Novi Kimoji proizvodi bit će dostupni od 17. jula.

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!