Politika

Milaković: Nisam zaslužio da budem skinut sa izborne liste samo zbog glasanja za izvještaj Anketnog odbora

Nedeljko Milaković, poslanik Socijalističke partije u Narodnoj skupštini Republike Srpske, potvrdio je da će na oktobarskim opštim izborima u BiH biti kandidat za poslanika na listi SDS-a, ali da nije pristupio toj stranci.

Milaković je rekao da je odluku donio poslije dugog razmišljanja i dodao da, ipak, nije mogao da se pomiri sa nekim stvarima.

Loading...

– Iz razočarenja i zato što smatram da nisam zaslužio da budem skinut sa izborne liste samo zbog glasanja za izvještaj Anketnog odbora, odlučio sam da prihvatim poziv iz SDS-a, rekao je Milaković. 

On je potvrdio da je juče potpisao izjavu o prihvatanju kandidature.

– Idem na listu, ali još nisam popunio pristupnicu i nisam pristupio SDS, precizirao je Milaković.

On je naveo da će se o ovome oglasiti narednih dana.

Potpredsjednik Socijalističke partije (SP) Živko Marjanac izjavio je danas da je statutarno definisano da će biti isključen iz stranke onaj koji ode na listu neke druge političke partije, te da to važi i za Nedeljka Milakovića. 

– Ako jedan član Socijalističke partije ode iz stranke na listu neke druge partije, on biva isključen. Ovo pitanje je riješeno Statutom i tu nema nikakve dileme – rekao je Marjanac.

Milaković je ranije izjavio da će na oktobarskim opštim izborima u BiH biti kandidat za poslanika na listi SDS, ali da nije pristupio toj stranci.

Opšti izbori u BiH zakazani su za 7. oktobar.

(srna)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!