Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Društvo

Pismo Dodiku: Vjerovali su ti!

“Dobio si moć kojoj nisi dorastao, novac koji nisi zaradio, a sve to je od tebe napravilo aždaju koja ubija vlastiti narod. Vjerujem da će se ta iskra čovječnosti jednog dana probuditi u tebi, ali se bojim da će tada biti prekasno za sve”.

Ovo je navedeno u pismu, koje je objavljeno na Facebook stranici Pravda za Davida, namijenjeno Predsjedniku Republike Srpske.

Pismo prenosimo u cijelosti:

– Bili smo tada ispred kuće, vidjeli tvoj blindirani mercedes i ljude u crnom koji te čuvaju. Rekli su nam da si unutra i da razgovaraš sa Davorom i Suzanom.

Izašao si poguren, bio si smrknut i okrenuo glavu od nas koji smo čekali ispred. Povjerovali su ti, nadali su se da ćeš im pomoći. Nadali su se pravdi za koju svi znamo da od tebe zavisi. 

U tvojim očima sam vidio zlo i znao sam da lažeš. Teško mi je to priznati, ali vidio sam još nešto u tim očima punim zla.

Osjetio sam kajanje, zrno ljudskosti za koje nisam ni slutio da postoji u tebi.

Danas, više od tri mjeseca poslije, te iste roditelje nazivaš stranim plaćenicima i preko svojih pulena pozivaš da se Trg “očisti” od navodnih rušitelja Republike Srpske.

Čovjeka koji je ratovao za ovu zemlju, bio ranjen i godinama se liječio od povreda, ti nazivaš izdajnikom. Ti, koji si švercovao naftu i cigare dok su naši očevi, a među njima i Davor, krvarili za neke tuđe interese. 

Dobio si moć kojoj nisi dorastao, novac koji nisi zaradio, a sve to je od tebe napravilo aždaju koja ubija vlastiti narod.

Vjerujem da će se ta iskra čovječnosti jednog dana probuditi u tebi, ali se bojim da će tada biti prekasno za sve, navodi se u pismu Predsjedniku Republike Srpske, Miloradu Dodiku.

Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button