Društvo

Pismo Dodiku: Vjerovali su ti!

“Dobio si moć kojoj nisi dorastao, novac koji nisi zaradio, a sve to je od tebe napravilo aždaju koja ubija vlastiti narod. Vjerujem da će se ta iskra čovječnosti jednog dana probuditi u tebi, ali se bojim da će tada biti prekasno za sve”.

Ovo je navedeno u pismu, koje je objavljeno na Facebook stranici Pravda za Davida, namijenjeno Predsjedniku Republike Srpske.

Loading...

Pismo prenosimo u cijelosti:

– Bili smo tada ispred kuće, vidjeli tvoj blindirani mercedes i ljude u crnom koji te čuvaju. Rekli su nam da si unutra i da razgovaraš sa Davorom i Suzanom.

Izašao si poguren, bio si smrknut i okrenuo glavu od nas koji smo čekali ispred. Povjerovali su ti, nadali su se da ćeš im pomoći. Nadali su se pravdi za koju svi znamo da od tebe zavisi. 

U tvojim očima sam vidio zlo i znao sam da lažeš. Teško mi je to priznati, ali vidio sam još nešto u tim očima punim zla.

Osjetio sam kajanje, zrno ljudskosti za koje nisam ni slutio da postoji u tebi.

Danas, više od tri mjeseca poslije, te iste roditelje nazivaš stranim plaćenicima i preko svojih pulena pozivaš da se Trg “očisti” od navodnih rušitelja Republike Srpske.

Čovjeka koji je ratovao za ovu zemlju, bio ranjen i godinama se liječio od povreda, ti nazivaš izdajnikom. Ti, koji si švercovao naftu i cigare dok su naši očevi, a među njima i Davor, krvarili za neke tuđe interese. 

Dobio si moć kojoj nisi dorastao, novac koji nisi zaradio, a sve to je od tebe napravilo aždaju koja ubija vlastiti narod.

Vjerujem da će se ta iskra čovječnosti jednog dana probuditi u tebi, ali se bojim da će tada biti prekasno za sve, navodi se u pismu Predsjedniku Republike Srpske, Miloradu Dodiku.

Ključne riječi
Loading...

Komentariši

Za napredne opcije komentarisanja, možete se prijaviti
avatar
  Obavještenja  
Obavijesti me o
Back to top button
Close
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!