Društvo

Sto deseti dan na Trgu: Lukaču, zvao sam te kod predsjednika da izađemo ispred Palate i to rješimo (FOTO)

Brojni Banjalučani i večeras su se, 110. dan okupili na Trgu Krajine u Banjaluci tražeći istinu i pravdu u vezi sa stradanjem Davida Dragičevića.

Davidov otac Davor i ovaj put je ponovio da je saučesništvo u ubistvu teži zločin od ubistva i da je kazna za to djelo 45 godina zatvora. 

On je na trg donio i toksikološke nalaze Davidove kose iz Austrije i zatražio od prisutnih medija da “objave sramotu zločinačkih institucija RS”

Loading...

– Tužioci, MUP RS, predsjedniče i premijerko RS – lažete. Sada ćete reći da lažu i Austrija i Beč. Ovo su originalni nalazi. Učestovao sam u stvaranju ove države, a vi ste mi ubili dijete – rekao je Davor.

Dragičević je one koji mu prijete pozvao je da dođu na trg i ostvare svoje namjere.

– Ovo je Davidov trg, ovo je naša svetinja, ovo je trg Pravde za Davida. Samo probajte jedan dio da taknete. Oteli ste ga, mučili, masakrirali, položili u Crkvenu – rekao je Davor Dragičević.

Tužiocima Daliboru Vreći i Želimiru Lepiru je poručio da zna da neće nikoga uhapsiti, jer bi morali prvo sebe da uhapse.

– Naravno da nećete istražiti tuču kod Metalske škole, zato što svi sve znate, od predsjednika do tužilaštva. Ne budete li riješili ovo do izbora, izbora neće biti – rekao je Davor, za šta je dobio gromoglasan aplauz. 

Dodao je i da je fotografije sa prve obdukcije proslijedio forenzičarima u svijetu, na sta su mu rekli “pošalji nam fotografije”.

– Ljudi ne mogu vjerovati šta je na tim montiranim fotografijama. Ubico, dođi i ubij ovog lava. Može i vas hiljadu na nas dvojicu, ali budite muškarci, kao sto sam i tebe Lukaču zvao kod predsjednika da izađemo ispred Palate i to rješimo. Šifra Safari – rekao je Davor.

(srpskainfo/foto: Zoran Borojević)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!