BanjalukaDruštvo

Asfaltirani putevi u Saračici i Bistrici

Komunalne službe i ove sedmice nastavile su sa izgradnjom i asfaltiranjem makadamskih puteva na području grada. Tako su proteklih dana, novi asfalt dobila dva putna pravca, i to Saračica-Brankovac i Bojanića mlin-Janjetovići.

-U okviru rekonstrukcije lokalnih i nekategorisanih puteva izvedeni su radovi na dva putna pravca, i to Saračica-Brankovac i Bojanića mlin-Janjetovići – potvrđeno je u Odjeljenju za saobraćaj i puteve.

Na Saračici je postavljeno oko 270 metara novog asfalta, za šta je izdvojeno nešto više od 20.000 KM. Ujedno, završen je i putni pravac Bojanića mlin – Janjetovići u Mjesnoj zajednici Bistrica, gdje je afaltirano oko 400 metara puta, u vrijednosti od 30.000 KM.

-Završetkom ove dionice napravljen je spoj sa lokalnim putem Regode – Stojčići i sada je ovaj putni pravac u potpunosti asfaltiran – ističu u Odjeljenju.

Ove poslove izvelo je preduzeće „MG mind“, koje je na javnom tenderu dobilo posao rekonstrukcije lokalnih i nekategorisanih puteva vrijedan oko 500.000 KM.

U Odjeljenju podsjećaju da su već završeni  poslovi na asfaltiranju Ulice 9. januar, putnog pravca Alin gaj-Debeljaci, kao i puta Grabovac-Kovačevići-Vukelići-Saračica.

U narednim danima asfaltiraće se i putni pravci: Čokorska Polja – Kremenovići i Regode – Stojčići. Zatim slijede putevi OŠ Melina – Gornji Majstorovići, OŠ Obrovac – Đurđevići, Kozjerac – Milosavići, Ševe – Zovik, Piskavica centar (trotoari), put za Stare Grbiće, put za Grbića Jarak, put za Durbića Brdo (Žitomislićka), , ogranak puta Šumari – Gornja Piskavica, Potkozarje – groblje Milakovići, te Novo Naselje – Topići.

Ključne riječi
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!