Društvo

Muriz Memić: Dokazalo se da govorimo istinu, Dalida Burzić je cijelo vrijeme lagala

– Hvala Bogu. Dokazalo se da govorimo istinu. Nismo mijenjali kvalifikaciju, nismo lutali kao što je Tuzilaštvo lutalo. Nakon dvije godine smo dočekali da se i ovo desi. Idemo sada u Tužilaštvo sa advokatom da nas primi Dalida Burzić da mi kaže ko to nije htio ubiti Dženana a ipak ga je ubio. Valjalo se izborit za ovo. Trebalo je snage i pameti. Ifet (advokat) mi je na početku rekao: ‘Ako ćeš me slušat, pomoći ću ti’, rekao je Muriz Memić, otac smrtno stradalog Dženana Memića nakon što je Kantonalni sud u Sarajevu danas izrekao oslobađajuću presudu Ljubi i Bekriji Seferoviću, optuženima da su skrivili i prikrili saobraćajnu nesreću u kojoj je, kako tvrdi Tužilaštvo Kantona Sarajevo, smrtonosne povrede zadobio 21-godišnji Dženan Memić.

Muriz Memić rekao je da je glavna kantonalna tužiteljica Dalida Burzić cijelo vrijeme lagala, kao i Alisa Mutap, djevojka Dženana Memića.

Loading...

– Svi se čude kako sve ovo mogu izdržati. Tužilaštvu poručujem da su me pogrešno procijenili. Moj pradedo je imao dva srca, pa nek vide stručnjaci šta će. Dalida Burzić od prvog dana laže, vodila je pogrešnu istragu. Alisi moram reći da se spremi, dobro zna gdje ide. Alisa mora reći istinu, lagala je od početka. Dalida joj je dala zaštitu, rekao je Memić dodavši da će u subotu ispred Narodnog pozorišta biti organizovani protesti “zato što Dalida glumi dvije godine“.

– Neka ona kaže ime, ja ću prezime. Više puta sam ponovio da je Dalida organizator svega, ali na kraju ćemo vidjeti ko je Gebels i ko stoji iza ovoga, rekao je Memić u prvoj reakciji po izricanju presude.

(index.ba)

Ključne riječi
Loading...
Obavještenja
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Close

Blokiranje reklama

Molimo Vas da nas podržite tako što ćete isključiti blokiranje reklama. Nakon isključenja, ponovo učitajte ovu stranicu (Reload). Hvala!